Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Gdzie smaki spotykają się z wiedzą

W dniach 4-15 marca 2024 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Przedsiębiorstwo Savpol i partnerów. Jest to cykl spotkań skupiających się na wymianie wiedzy głównie z zakresu produkcji lodów, deserów lodowych, trendów. To idealna okazja, aby wziąć udział w pokazach na żywo.

Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2024. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nachodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.

Spotkania odbędą się w następujących terminach: Gdańsk (04.03), Grudziądz (05.03), Poznań (07.03), Warszawa (08.03), Wrocław (11.03), Gliwice (12.03), Kraków (14.03), Rzeszów (15.03).

Razem z nami będą również partnerzy: Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Modecor, Elmeco, Coldelite, Malongo.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Liczba osób jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji: https://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2024

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 2/2024

Nowy numer „PG” 2/2024 Dostęp on-line do wybranych artykułów możliwy jest na stronie portalu naszego Wydawcy 3 TARGI Mistrzowie i profesjonaliści GASTROTARGI SMAKKi 2024  

Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2024

Premiera XIII edycji Przewodnika Poland 100 Best Restaurants, który tworzy kulinarną mapę Polski, ogłoszenie listy 100 najlepszych restauracji w Polsce i wręczenie nagród dla szefów

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron