Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Gdzie smaki spotykają się z wiedzą

W dniach 4-15 marca 2024 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Przedsiębiorstwo Savpol i partnerów. Jest to cykl spotkań skupiających się na wymianie wiedzy głównie z zakresu produkcji lodów, deserów lodowych, trendów. To idealna okazja, aby wziąć udział w pokazach na żywo.

Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2024. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nachodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.

Spotkania odbędą się w następujących terminach: Gdańsk (04.03), Grudziądz (05.03), Poznań (07.03), Warszawa (08.03), Wrocław (11.03), Gliwice (12.03), Kraków (14.03), Rzeszów (15.03).

Razem z nami będą również partnerzy: Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Modecor, Elmeco, Coldelite, Malongo.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Liczba osób jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji: https://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2024

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron