Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Grupa Dora Metal na HOST 2015 w Mediolanie

W dniach 23-27 października odbyła się 39 edycja targów Host w Fierra Milano.
Podczas największych targów branży HoReCa w Europie, nie zabrakło reprezentacji Grupy Dora Metal. Na blisko 140 metrowym stoisku, które z pewnością zaskoczyło innowacyjnością, zaprezentowano podczas pięciu dni targowych siedem grup asortymentowych w nowym designie i jeszcze wyższej jakości.

Targi zaskakiwały ogromem i rozmachem z jakim zostały zorganizowane. Ponad 133 tysiące zwiedzających z całego świata przyniosło korzyść w postaci wielu zdobytych kontaktów biznesowych.
Podczas targów chcieliśmy podzielić się z odwiedzającymi nowymi pomysłami, przedstawić zaawansowaną technologię oraz nowoczesne wzornictwo naszych urządzeń gastronomicznych. I udało się! Stoisko było przez cały czas trwania imprezy pełne odwiedzających. Było intensywnie ale skutecznie. Mamy nadzieję, że konkretne rozmowy wkrótce zaowocują nowymi zamówieniami.
Udział Grupy Dora Metal w targach to niezwykle ważne i prestiżowe wydarzenie, które daje możliwość nie tylko prezentacji bogatej oferty urządzeń, ale równocześnie wzmacnia pozytywny wizerunek jako stabilnego partnera zagranicznego.

 

HOST 2015 Grupa Dora Metal

Aktualności

Kucharze Doskonali w Instytucie Kulinarnym Transgourmet!

15 października odbyła się 15. edycja Ogólnowarszawskiego Konkursu Umiejętności Kulinarnych „Kucharz Doskonały”, skierowanego do osób z niepełnosprawnością intelektualną oraz całościowymi zaburzeniami rozwoju. Tematem tegorocznej rywalizacji była

Druga edycja Trophée Mille Poland za nami!

22 października w Chefs Atelier w Wiskitkach odbyła się druga edycja konkursu kulinarno-cukierniczego Trophée Mille Poland. W konkursie wzięło udział 6 dwuosobowych ekip złożonych z

Kawa – superfood na jesień

Kawa, obok herbaty i wody, należy do najpopularniejszych napojów na świecie[i]. Pijemy jej tak dużo, że gdyby ustawić wzdłuż równika 2 miliardy filiżanek – tyle,

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron