Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Grupa Dora Metal na HOST 2015 w Mediolanie

W dniach 23-27 października odbyła się 39 edycja targów Host w Fierra Milano.
Podczas największych targów branży HoReCa w Europie, nie zabrakło reprezentacji Grupy Dora Metal. Na blisko 140 metrowym stoisku, które z pewnością zaskoczyło innowacyjnością, zaprezentowano podczas pięciu dni targowych siedem grup asortymentowych w nowym designie i jeszcze wyższej jakości.

Targi zaskakiwały ogromem i rozmachem z jakim zostały zorganizowane. Ponad 133 tysiące zwiedzających z całego świata przyniosło korzyść w postaci wielu zdobytych kontaktów biznesowych.
Podczas targów chcieliśmy podzielić się z odwiedzającymi nowymi pomysłami, przedstawić zaawansowaną technologię oraz nowoczesne wzornictwo naszych urządzeń gastronomicznych. I udało się! Stoisko było przez cały czas trwania imprezy pełne odwiedzających. Było intensywnie ale skutecznie. Mamy nadzieję, że konkretne rozmowy wkrótce zaowocują nowymi zamówieniami.
Udział Grupy Dora Metal w targach to niezwykle ważne i prestiżowe wydarzenie, które daje możliwość nie tylko prezentacji bogatej oferty urządzeń, ale równocześnie wzmacnia pozytywny wizerunek jako stabilnego partnera zagranicznego.

 

HOST 2015 Grupa Dora Metal

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 28.06.2022, Sopot Nadchodzi rewolucyjna, turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie. Co oznacza hasło „New Generation” dla TOP Restauratorów? – Nadciąga

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron