Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

KONKURS – Najsprawniejszy w zawodzie kucharz

Zapraszamy wszystkich uczniów do udziału w V Wojewódzkim Konkursie Kulinarnym:

„Najsprawniejszy w zawodzie kucharz”

Konkurs odbędzie się 25.11.2015r.

Temat: NALEŚNIKOWE INSPIRACJE

Celem konkursu jest rozwijanie uzdolnień i kulinarnych zainteresowań młodzieży.

 

Zespół Szkół Specjalnych Nr 1

im. Stefana Batorego

80-251 Gdańsk – Wrzeszcz

ul. St.Batorego 26,

tel. 058 341 –23 – 63, fax 058 341 – 03– 78

e-mail:sekretariat@zssbatorego.eu

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron