Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Grzybobranie dla Gastronomii

W dniach 7-9 września br. w Hotelu Kozi Gród**** Pomlewo odbędzie się VII edycja wydarzenia kulinarnego ,,Grzybobranie dla Gastronomii” 

Jest ono skierowane do całej branży gastronomicznej i turystycznej, czyli szefów kuchni, cukierni, kucharzy, regionalnych rzemieślników, artystów, szkół gastronomicznych, a także właścicieli domów weselnych, barów, food trucków.

To znakomita okazja do podjęcia działań marketingowych i biznesowych oraz zaangażowania się w ciekawą i sprawdzoną inicjatywę, wzmocnienie wizerunku marki swoich produktów czy firmy. Przed nami dużo pozytywnych wrażeń i emocji między innymi:

– IV konkurs kulinarny dla szkół pt,, Sztafeta Kulinarna” na zasadzie black box

– warsztaty kulinarny podczas których kucharze z całej Polski gotują z uczniami

– pokazy i prezentacje live cooking Partnerów

– regionalni wystawcy

– pójdziemy wspólnie na grzyby i ugotujemy zupę grzybową

– dla gości zaproszonych przygotowaliśmy II olimpiadę sportową

Warto z nami być w tym czasie!!

Serdecznie zapraszam

Sławomir Miotk

Organizator

Szczegółowy program

07.09.2025 r.

10:00 – wspólny wyjazd na grzyby
14:00 – zameldowanie w Hotelu
13:00 – 17:00 – przygotowanie stoisk przez wystawców
14:00 – 17:00 – II Igrzyska Olimpijskie Branży Gastro (proszę o zabranie ze sobą odzieży sportowej)
18:00 – 02:00 kolacja w formie grilla z dj, wspólna integracja

08.09.2025 r.

7:30-9:00 – śniadanie w hotelowej restauracji
9:00-15:00 – start wszystkich stanowisk wystawowych
10:00-10:30 – odprawa jurorów przed konkursem kulinarnym
11:00-14:00 – start IV konkursu dla szkół na zasadzie ,,black box”
11:00-15:00 – prezentacja sponsorów w postaci live cooking, warsztaty kulinarne z uczniami
14:30 -15:00 – ogłoszenie wyników i zwycięzców IV edycji konkursu dla uczniów
15:00 – zakończenie
15:00-19:00 – czas wolny
19:00-03.00 – podsumowanie VII edycji Grzybobrania, podziękowania dla Sponsorów, zabawa do białego rana w stylu Kaszubskim :)))))

09.09.2025 r.

7:30-10:00 – śniadanie w hotelowej restauracji
10:30 – wymeldowanie

Aktualności

40-lecie marki Dilmah

23 października w Warszawie pod hasłem „Dilmah – The Future of Tea” uroczyście celebrowano 40-lecie marki z udziałem CEO Dilhana C. Fernando oraz jego syna

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron