Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jak zarządzać restauracją, jej personelem i kosztami?

Specjalistyczne szkolenia dla gastronomii podczas Mazury Horeca 2018

Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie (17-18.04.2018) to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.

Szkolenia będą skierowane do właścicieli i managerów restauracji, kawiarni czy cukierni, nowych formatów gastronomicznych, do szefów kuchni, osób zarządzających personelem i kosztami oraz do tych, którzy dopiero startują ze swoim biznesem gastronomicznym. Przeprowadzą je Piotr Rogowski i Paweł Gruba, managerowie zewnętrzni V4B, trenerzy i doradcy z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

17.04.2018 zostanie przeprowadzone szkolenie pt. „Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację”, a 18.04.2018 szkolenie pt. „Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie: gdzie są te pieniądze?”.

Szkolenia dla branży są bezpłatne. Wystarczy wypełnić formularz i zgłosić swój udział:

https://www.v4b.pl/szkolenia/57-mazury-horeca-nowoczesne-zarzadzanie-personelem-w-gastronomii-czyli-zbuduj-kompetentny-i-zadowolony-zespol-zwieksz-obroty-przez-motywacje.html

https://www.v4b.pl/szkolenia/58-mazury-horeca-policzalna-restauracja-zarzadzanie-finansami-w-gastronomii-czyli-znajdz-odpowiedz-na-pytanie-gdzie-sa-te-pieniadze.html

Organizatorzy Mazury HoReCa serdecznie zapraszają do udziału w szkoleniach, ilość miejsc ograniczona!

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron