„Przegląd Gastronomiczny” przygotowuje każdego roku kalendarze. Prezentujemy je Państwu oraz zapraszamy do udziału w takich kalendarzach.
Aktualne:
Poprzednie lata:
„Przegląd Gastronomiczny” przygotowuje każdego roku kalendarze. Prezentujemy je Państwu oraz zapraszamy do udziału w takich kalendarzach.
Aktualne:
Poprzednie lata:
Branża HoReCa w Polsce stoi u progu rewolucyjnej zmiany. Gastrotargi Smakki, będące wydarzeniem dla profesjonalistów z sektora hotelarsko-gastronomicznego, łączą siły z prestiżowymi targami WorldFood Poland
Food cost, alkoholizm na kuchni, ESG i raportowanie niefinansowe, słabe warunki pracy dla pracowników, obsługa klienta biznesowego, aktywna sprzedaż w restauracji, motywacja w biznesie –
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line „ESG i zrównoważony rozwój w branży żywnościowej”, która odbędzie się
Krzysztof Szadurski został powołany 10 września 2024 roku przez Radę IGHP na stanowisko sekretarza generalnego Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego. Szadurski od 2015 roku pełni funkcję
Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.
Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.
Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.
Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.
Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron