Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Katalog HoReCa 2020

Katalog HORECA 2020

Wspólny projekt Porcelany Lubiana, Amefy oraz Krosna

Porcelana Lubiana połączyła siły z innymi wiodącymi markami – Krosnem oraz Amefą, by sprostać oczekiwaniom klientów biznesowych. Efektem tej współpracy jest nowy katalog produktowy HORECA 2020.

Banża HORECA jest sektorem niezwykle wymagającym dla przedsiębiorców – wymaga więc specjalnych rozwiązań. Wyjątkowy katalog produktów HORECA 2020 to efekt pracy trzech dużych producentów. W nowej ofercie klienci będą mieli do dyspozycji porcelanę Lubiana, sztućce z Amefy oraz szkło firmy Krosno. Segment HORECA, do którego adresowane są produkty, to głównie restauracje, hotele, kawiarnie, ale również pozostałe obszary gastronomiczne. Wzajemnie uzupełniające się gamy produktów zainteresują niejednego profesjonalistę, który w swoim biznesie ceni przede wszystkim jakość.

Katalog został podzielony na kategorie: Premium, Restauracja, Bar-Bufet-Catering, Grill-Steak-Pizza, Pasta-Sałata, Kawiarnia, Dodatki, B2B. W każdej części umieszczono dedykowane produkty trzech marek wraz z cenami. Wydanie na papierze dobrego gatunku, profesjonalna fotografia produktowa oraz aranżacje wspaniale eksponujące produkty – wszystko to przyciągnie uwagę klientów poszukujących dóbr klasy premium.

Kooperacja marek otwiera nowe możliwości zarówno handlowe, jak i marketingowe. Wydanie katalogu stwarza ścieżki współpracy z szeroko rozumianym segmentem HORECA, dzięki kompleksowym rozwiązaniom wyposażenia wnętrz. Stanowi to również doskonały pretekst dla Porcelany Lubiana, by zaprezentować nowości ze swojej oferty. Linia produktów Premium Chef oznaczonych pięcioma gwiazdkami jakości ostatnio zadebiutowała na rynku. Odbiorcą produktów Lubiana Premium mają być zawodowi szefowie kuchni.

DO POBRANIA

Aktualności

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron