Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Najbardziej merytoryczna konferencja gastronomii

Czy wiesz, które czynniki decydują o atrakcyjności i skuteczności oferty gastronomicznej? Czy jesteś świadomy nadchodzących wymogów dotyczących raportowania wpływu na środowisko i społeczeństwo? Już niedługo będziesz musiał sprostać tym wyzwaniom, a my pokażemy Ci, jak to zrobić i jednocześnie zwiększyć przewagę konkurencyjną Twojej firmy!

Nie przegap tej okazji! Już 9 października w Fabryce Porcelany w Katowicach odbędzie się konferencja gastronomiczna, która rozwiąże wszystkie Twoje problemy.

Co na Ciebie czeka?

  • Znani prelegenci: Spotkaj się z ekspertami od zarządzania restauracją i specjalistami od najnowszych trendów gastronomicznych. Dowiedz się, jakie czynniki wpływają na sukces w branży i jak je skutecznie wykorzystać. Wystąpią: Paweł Gruba, Alina Markiewicz, Patrycja Brychcy (pati.od.hoteli), Maciej Możejko, Marcin Frąckowiak, Anna Adamus-Matuszyńska, Krzysztof Cieślikowski, Wioletta Iwanicka – Richter oraz Ewa Stankowska.
  • Przełamanie milczenia: Wiele restauracji boryka się z problemem alkoholu w kuchni i nie tylko. Pokażemy Ci, jak zwiększyć świadomość pracowników i jak z nimi rozmawiać, aby poprawić atmosferę i efektywność pracy.
  • Raportowanie wpływu na środowisko: Dowiedz się, jak sprostać nowym wymogom dotyczącym raportowania wpływu na środowisko i społeczeństwo, i jak dzięki temu zyskać przewagę konkurencyjną.
  • Specyfika ofertowania i obsługi klienta biznesowego w przemyśle spotkań – przyjrzymy się najważniejszym elementom, które decydują o atrakcyjności i skuteczności oferty gastronomicznej. Dowiesz się o najnowszych trendach oraz wyzwaniach, przed którymi stoi gastronomia w kontekście rynku spotkań konferencyjnych.
  • Sprzedaż aktywna w restauracji – chcesz odkryć, jak nowoczesne podejście do sprzedaży może odmienić działalność Twojego biznesu gastronomicznego? W trakcie naszej konferencji Patrycja odkryje przed Tobą trzy proste kroki, które sprawią, że rezerwacje na eventy biznesowe, wesela i inne imprezy staną się codziennością.
  • Motywacja w biznesie i podróżach – dowiesz się jak dotrzeć konsekwentnie do swojego celu, jak nie iść na skróty a czasem pod prąd!
  • Umowa o pracę w restauracji – dowiesz się co zrobić, aby uczynić ją bardziej elastyczną dla pracownika jak i ze strony pracodawcy
  • FOOD COST – inżynieria menu – Odkryj, czym dokładnie jest food cost i dlaczego jest tak istotny dla każdej restauracji. Naucz się sprawdzonych metod i strategii, które pomogą Ci obniżyć koszty żywności bez kompromisów na jakości.
  • Networking na najwyższym poziomie: Poznasz innych profesjonalistów z branży, wymienisz się doświadczeniami i nawiążesz cenne kontakty biznesowe. Dzięki aplikacji meeting15 na konferencji będziesz mógł zdać pytanie prelegentowi, umówić się na spotkanie z uczestnikami, wymienić się wizytówkami z prelegentami!

Konferencja z sercem: Twój bilet, ich uśmiech!

  • Zakup biletu na naszą konferencję to nie tylko dostęp do wyjątkowego wydarzenia, ale także wsparcie dla dzieci i młodzieży w Polsce. Każdy bilet przyczynia się do wsparcia programu Pajacyk

Nie czekaj, miejsca są ograniczone! Zarejestruj się już dziś i weź udział w wydarzeniu, które odmieni przyszłość Twojej restauracji. Fabryka Porcelany w Katowicach to idealne miejsce do nauki, inspiracji i rozwoju.

Dołącz na www.konferencjagastronomii.com

Więcej materiałów znajdziesz na naszych mediach społecznościowych:

Facebook: https://www.facebook.com/k2csk

Instagram: https://www.instagram.com/k2_csk/ 

Gdzie? Fabryka Porcelany w Katowicach

Kiedy? 09.10.2024r.

Razem stworzymy przepis na sukces Twojej firmy! Do zobaczenia 9 października w Katowicach!

Kontakt do organizatora:

Dominika Mazur

✉️ dominika.mazur@k2csk.pl

📞 534 452 791

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron