Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Najsprawniejszy w zawodzie kucharz-cukiernik

Zapraszamy wszystkich uczniów do udziału w IV Wojewódzkim Konkursie Kulinarnym: „Najsprawniejszy w zawodzie kucharz-cukiernik„.
Konkurs odbędzie się 06.11.2014 r.
Temat: JESIENNE ŚNIADANIE
Cel: rozwijanie uzdolnień i kulinarnych zainteresowań młodzieży
Zgłoszenia proszę wysyłać do 24 października 2014 r. na adres szkoły:
Zespół Szkół Specjalnych nr 1 im. Stefana Batorego
ul. Batorego 26
80-251 Gdańsk
Tel. 58 341 23 63
Tel./Fax: 58 341 03 78
e-mail: sekretariat@zssbatorego.eu
www.www.zssbatorego.eu

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron