Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

NATURA FOOD 2012

Już za dwa tygodnie w dniach 12-14 października 2012 r. w Łodzi odbędzie się największa i najważniejsza w Polsce impreza promująca ekologiczne i tradycyjne produkty żywnościowe – V Targi Naturalnej Żywności NATURA FOOD. Ich organizatorem są Międzynarodowe Targi Łódzkie Spółka Targowa, a impreza odbywa się w nowym Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym MTŁ przy al. Politechniki 2.

Udział w NATURA FOOD 2012 potwierdziło ponad 200 wystawców z Polski i zagranicy (Azerbejdżan, Czechy, Francja, Indie). Wystawcy zaprezentują certyfikowane produkty ekologiczne, żywność tradycyjną z oznaczeniami unijnymi i z oznaczeniami krajowych systemów jakości, a także produkty naturalne, nieprzemysłowe i o niskim stopniu przetworzenia.

Targom towarzyszy bogaty program skierowany zarówno do branży jak i do miłośników dobrego smaku. W ramach imprezy będą miały miejsce liczne konferencje, seminaria, warsztaty, laboratoria smaku, konkursy i pokazy kulinarne.

Szersze informacje o poszczególnych eventach na www.naturafood.pl

V Targi Naturalnej Żywności NATURA FOOD
12-14 października 2012
Centrum Konferencyjno-Wystawiennicze MTŁ
Łódź, al. Politechniki 4

Międzynarodowe Targi Łódzkie Spółka Targowa Sp. z o.o.
ul. Wólczańska 199, 90-531 Łódź
www.mtl.lodz.pl

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content