Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowa data targów EuroGastro

Nowa data targów EuroGastro

Zwykle w lutym branża HoReCa zaczynała niecierpliwe odliczanie dni do kolejnej edycji targów gastronomicznych EuroGastro i WorldHotel. W zeszłym roku wydarzenie zostało odwołane w ostatniej chwili z powodu wybuchu pandemii koronawirusa. Pandemia i w tym roku zmieniła plany organizatorów.

Poniżej zamieszczamy najnowsze oświadczenie organizatora targów – firmy MT Targi Polska S.A., dotyczące zmiany terminu tegorocznej edycji targów EuroGastro i WorldHotel:

Uprzejmie informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją epidemiczną i rządowym zakazem organizacji targów 24 Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13 Międzynarodowe Targi Obiektów Noclegowych WorldHotel nie odbędą się w zaplanowanym wcześniej terminie i zostają przeniesione na 1-3 września 2021. Jednocześnie informujemy, że zakupione bilety automatycznie obowiązywać będą w nowej dacie.

Mając nadzieję na spotkanie we wrześniu, przepraszamy za wszelkie niedogodności i życzymy Państwu zdrowia.

Zarząd MT Targi Polska S.A

Najnowsze informacje dot. targów EuroGastro można śledzić na bieżąco na stronie www.eurogastro.com.pl

Fot. Kara Rokita EuroGastro 2019

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron