Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowa data targów EuroGastro

Nowa data targów EuroGastro

Zwykle w lutym branża HoReCa zaczynała niecierpliwe odliczanie dni do kolejnej edycji targów gastronomicznych EuroGastro i WorldHotel. W zeszłym roku wydarzenie zostało odwołane w ostatniej chwili z powodu wybuchu pandemii koronawirusa. Pandemia i w tym roku zmieniła plany organizatorów.

Poniżej zamieszczamy najnowsze oświadczenie organizatora targów – firmy MT Targi Polska S.A., dotyczące zmiany terminu tegorocznej edycji targów EuroGastro i WorldHotel:

Uprzejmie informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją epidemiczną i rządowym zakazem organizacji targów 24 Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13 Międzynarodowe Targi Obiektów Noclegowych WorldHotel nie odbędą się w zaplanowanym wcześniej terminie i zostają przeniesione na 1-3 września 2021. Jednocześnie informujemy, że zakupione bilety automatycznie obowiązywać będą w nowej dacie.

Mając nadzieję na spotkanie we wrześniu, przepraszamy za wszelkie niedogodności i życzymy Państwu zdrowia.

Zarząd MT Targi Polska S.A

Najnowsze informacje dot. targów EuroGastro można śledzić na bieżąco na stronie www.eurogastro.com.pl

Fot. Kara Rokita EuroGastro 2019

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron