Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowa gama produktów Bonduelle Food Service

Brunoise oznacza perfekcję w krojeniu warzyw – to technika znana i praktykowana przez szefów kuchni na całym świecie. Połączyliśmy najlepsze warzywa, perfekcyjną technikę i tak powstała nowa gama produktów: warzywa Brunoise B’Creative Bonduelle Food Service.

Oszczędzaj cenny czas w kuchni z gamą warzyw Brunoise B’Creative – postaw na wydajność!

Wiemy, jak cenny jest czas w gastronomii. Wykorzystaj go, tworząc kreatywne dania – nie rozdrabniaj się, krojąc warzywa w idealną kosteczkę. Warzywa Brunoise pozwalają bawić się formą, teksturą, kolorami i smakiem. Dzięki błyskawicznej obróbce zaraz po zbiorach, produkty z gamy Brunoise B’Creative to 100% najlepszych warzyw, bez utraty smaku, koloru i objętości. Wystarczy wyjąć produkt z mroźni i dodawać prosto do dań! 

Warzywa Brunoise są:

  • kolorowe i pełne smaku
  • estetycznie pokrojone w kosteczkę 4x4x4 mm (+/- 1 mm)
  • wygodne w przechowywaniu i użyciu: wystarczy dodać do potrawy bez konieczności obierania i mycia
  • wyjątkowo smaczne o stabilnej strukturze – zachowują swój elegancki kształt w daniach
  • estetyczne – stanowią dekorację każdego dania
  • idealne w połączeniu ze składnikami skrobiowymi – roślinnymi Pepitkami, ryżem, fasolami czy kaszami
  • uniwersalne – szybko się marynują, przyjmując smak dowolnej marynaty

Perfekcyjna kosteczka doskonale sprawdzi się w wielu daniach, dodając im odpowiedniej prezentacji oraz wyjątkowego smaku świeżych warzyw.

  • jako przystawka do sałatek, zapiekanek, omletów i jako składnik farszu
  • niezastąpiony dodatek do zup, kremów warzywnych i wywarów
  • w daniach głównych wspaniale sprawdzi się w takich potrawach jak risotto, gołąbki, składnik dodatków do dań głównych
  • w śniadaniach i deserach wzbogacą zdrowe owsianki, placki, a nawet ciasta i ciasteczka
  • daniom bankietowym dodadzą ciekawej struktury i prezentacji.

Odkryj wszystkie produkty z gamy Brunoise B’Creative

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron