Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowoczesne wsparcie dla branży gastronomicznej

Na rynku pojawiła się nowa platforma wspierająca producentów, hurtowników oraz właścicieli lokali gastronomicznych – GoGastro to narzędzie do kompleksowej obsługi tych podmiotów, wspierające codzienne procesy logistyczne, zakupowo-sprzedażowe oraz płatności.

Twórca platformy nastawiony jest na wprowadzenie na rynek narzędzi ułatwiających pracę, zwiększających ich efektywność oraz zapewniających nowoczesne wsparcie dla działań współczesnych przedsiębiorców działających na rynku gastronomicznym w Polsce. Sukces użytkowników swoich serwisów traktuje jako priorytet w swojej pracy.

– GoGastro to narzędzie do skuteczniejszej realizacji celów biznesowych. Platforma została stworzona by zapewnić wszystkim, którzy działają w branży gastronomicznej odpowiedni komfort pracy oraz skuteczne wsparcie dla ich biznesu. System oszczędza czas związany z procesami, a także zwiększa efekty oraz zasięg podejmowanych działań – mówi Maciej Trocewicz, twórca GoGastro, a także wielofunkcyjnej platformy NaLunch.pl.

Dlaczego warto korzystać z GoGastro? Platforma jest prosta w obsłudze, dzięki czemu zmniejsza czas poświęcany na obsługę procesów logistycznych związanych z tworzeniem ofert przez hurtownie, a następnie ich przeglądaniem i zamawianiem konkretnych produktów przez lokale gastronomiczne. Dodatkowo system realizuje kluczowe procesy biznesowe, takie jak wspomniany wcześniej import informacji o produktach, a także zamówienia, wnioski grupowe, płatności i rozliczenia.

Jak podkreśla twórca platformy GoGastro – System jest idealnym rozwiązaniem dla ludzi, którzy cenią niezawodne i nowoczesne rozwiązania, nastawionych na maksymalizację efektów, zainteresowanych zwiększeniem zasięgu działalności.

Chcesz dowiedzieć się więcej o GoGastro?
Zapraszamy do logowania i testowania platformy – www.gogastro.pl.

 Grafika 1 artykulGrafika 2 artykulGrafika 3 artykulGrafika 4 artykul

 

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron