Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Poznaj smak orientalnej tradycji – Kadayif w Twojej ofercie!

Wyjątkowe, cienkie nitki ciasta Kadayif to baza dla niezliczonych deserów o niepowtarzalnym aromacie i chrupiącej strukturze. Popularne w kuchniach tureckiej, greckiej i arabskiej – teraz zyskują coraz większą popularność również w Polsce. Świetnie sprawdzą się w klasycznych wypiekach z orzechami i syropem, jak i w nowoczesnych wariacjach z owocami czy lodami.

Dodaj orientalnego akcentu do swojej cukierni i restauracji – Kadayif to smak, który przyciąga klientów!

Skorzystaj z promocji w Axon Food. Teraz tylko 21,99 zł/kg!

www.axonfood.pl

Aktualności

40-lecie marki Dilmah

23 października w Warszawie pod hasłem „Dilmah – The Future of Tea” uroczyście celebrowano 40-lecie marki z udziałem CEO Dilhana C. Fernando oraz jego syna

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron