Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Program Arte Culinaria Italiana 2020

Baner konkursu 2020

XV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „ Arte Culinaria Italiana”

13-15 marca 2020 roku Hotel Słoneczny Zdrój Medical SPA &Wellness Busko-Zdrój

13.03.2020 Piątek

16.00                          Przyjazd i zakwaterowanie uczestników konkursu, jury , prasy, sponsorów i gości VIP w hotelu

19.00-21.00               Kolacja – Klub Kalejdoskop

20.00                          Odprawa konkursowa z Jury dla profesjonalistów – Sala Konferencyjna Buska

21.00                          Odprawa konkursowa z Jury dla Gwiazd – Sala Konferencyjna Buska

21.00-03.00               Spotkanie integracyjne – Klub Kalejdoskop

14.03.2020 Sobota

7.00-10.00                 Śniadania hotelowe – Klub Kalejdoskop

8.30                            Oficjalne otwarcie konkursu – Restauracja Ponidzie

9.00-16.00                 Konkurs kulinarny dla profesjonalistów i Gwiazd – wstęp wolny dla widzów z zewnątrz – Resturacja Ponidzie

10.00-10.15               Podziękowania dla Jurorów konkursu dla profesjonalistów – scena Restauracja Ponidzie

11.00-11.15                Podziękowania dla Jurorów konkursu dla Gwiazd – scena-

Restauracja Ponidzie

12.00-12.15                Podziękowania dla Uczestników konkursu dla profesjonalistów – scena – Restauracja Ponidzie

13.00-13.15                Podziękowania dla Uczestników konkursu dla Gwiazd – scena-

Restauracja Ponidzie

14.00-14.15                Podziękowania dla Patronów Medialnych – scena-Restauracja Ponidzie

14.00-16.00                Lunch – Klub Kalejdoskop

19.00-01.00                Dinner – Klub Kalejdoskop

20.00-20.50                Gala Zwycięzców i podziękowania dla Sponsorów – scena – Restauracja Ponidzie

21.00-22.00                Występ LP Luigi Pagano– Klub Kalejdoskop

22.00-22.40                Występ Gwiazdy wieczoru- Izabela Trojanowska – Klub Kalejdoskop

23.00-01.00                Występ LP Luigi Pagano– Klub Kalejdoskop

15.03.2020 Niedziela

7.00-11.00                  Śniadanie hotelowe- Restauracja Ponidzie

Do 13.00                     Wykwaterowanie z hotelu

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron