Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Przerywamy Milczenie w Gastronomii! Najbardziej Merytoryczna Konferencja Już w Październiku!

Food cost, alkoholizm na kuchni, ESG i raportowanie niefinansowe, słabe warunki pracy dla pracowników, obsługa klienta biznesowego, aktywna sprzedaż w restauracji, motywacja w biznesie – najtrudniejsze wyzwania i problemy dla branży gastronomicznej. Może być gorzej? Otóż nie! Przerywamy milczenie!

Już 9 października w sercu Śląska, w historycznej Fabryce Porcelany w Katowicach, odbędzie się najbardziej merytoryczna konferencja gastronomiczna tego roku. To wydarzenie, na które czeka cała branża, a Ty nie możesz go przegapić!

Dlaczego warto być z nami?

🌟 Eksperci i Liderzy: Na scenie wystąpią czołowi eksperci i liderzy biznesowi, a także naukowi. Wystąpią: Paweł Gruba, Alina Markiewicz, Patrycja Brychcy, Maciej Możejko, Marcin Frąckowiak, Anna Adamus-Matuszyńska, Krzysztof Cieślikowski, Wioletta Iwanicka – Richter oraz Ewa Stankowska.

💡 Inspirujące Prelekcje: Nasi prelegenci to uznane autorytety, którzy podzielą się praktycznymi rozwiązaniami, gotowymi do wdrożenia w Twojej restauracji. Każde wystąpienie trwa tylko 25 minut – maksimum wartości w minimalnym czasie.

🤝 Networking na Najwyższym Poziomie: Spotkaj się z innymi liderami branży, wymień doświadczenia i nawiąż cenne kontakty biznesowe. Dodatkowo, Dzięki aplikacji meeting15 na konferencji będziesz mógł zdać pytanie prelegentowi, umówić się na spotkanie z uczestnikami, wymienić się wizytówkami z prelegentami.

☕ Przerwy Kawowe i Lunchowe: Gwarantujemy nie tylko inspirującą atmosferę, ale także doskonałą kawę i lunch. To doskonała okazja do swobodnych rozmów i wymiany pomysłów.

🎉 After Party: Po intensywnym dniu pełnym wiedzy i inspiracji zapraszamy na niezapomnianą imprezę! To idealny moment, aby zrelaksować się i nawiązać nowe znajomości w nieformalnej atmosferze.

Konferencja z sercem: Twój bilet, ich uśmiech: Zakup biletu na naszą konferencję to nie tylko dostęp do wyjątkowego wydarzenia, ale także wsparcie dla dzieci i młodzieży w Polsce. Każdy bilet przyczynia się do wsparcia programu Pajacyk

Nie może Ciebie zabraknąć!

To Twoja szansa na zdobycie wiedzy, która może odmienić Twój biznes. Nie przegap tej wyjątkowej okazji i dołącz do liderów polskiej gastronomii.

Dołącz na https://www.konferencjagastronomii.com/

Więcej materiałów znajdziesz na naszych mediach społecznościowych:

Facebook: https://www.facebook.com/k2csk

Instagram: https://www.instagram.com/k2_csk/ 

Gdzie? Fabryka Porcelany w Katowicach

Kiedy? 09.10.2024r.

Dołącz do nas i odkryj, jak podbić gastronomiczną scenę!

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron