Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017

ksk

HasztagKSK17 zwycięzcy

 Został rozstrzygnięty konkurs Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017. Zwycięzcą został Pan Łukasz Banaszak i jego hasztag #MistrzPatelni. Zwycięzca otrzyma Blender Vitamix VITA-PREP 3, który cenią sobie zawodowi kucharze i szkoły gotowania na całym świecie za wyjątkową moc, wszechstronność i wydajność. VITA-PREP 3 wspomaga szereg czynności: od siekania delikatnych składników po miksowanie gęstych puree ufundowany przez SCM Monin. Drugie miejsce zajął Pan Michał Fabiszewski z hasłem #CHEFSTALKS, a trzecie Pan Tomasz Łukasz Mrówczyński #szefunio. Wręczenie nagród nastąpi w trakcie Kongresu Szefów Kuchni.

To jednak nie koniec wielkich emocji. Uczestnicy kongresu będą mogli wziąć udział w grze sytuacyjnej Magiczny Targ. Każdy z uczestników gry otrzyma mapę poszukiwacza skarbów, a jego zadaniem będzie odwiedzenie 29 miejsc zaznaczonych na mapie i wykonanie 29 zadań oraz zdobycie 29 haseł-kluczy służących do wypełnienia krzyżówki. Poprawnie wypełniona krzyżówka odsłoni motto Kongresu Szefów Kuchni 2017. Pierwsi na mecie otrzymają cenne nagrody:

I miejsce

Frytownica RM Gastro o pojemnosci 8 litrow, Fundator Aviko

Zestaw noży profesjonalnych RATIONAL DICK w futerale, Fundator Rational

Zestaw 18 kieliszków (6 do białego, 6 do czerwonego i 6 do szampana) oraz 6 szklanek do whisky. Wszystko marki Chef&Sommelier; Fundator Dajar

Zestaw upominków AGD, Fundator Metro Plast

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

II miejsce

3 zestawy z kamieniem grillującym, Fundator Steakrock

Zestaw 4 tekstur, Fundator Morning

Karafka Spiegelau, Fundator Tableart

Nóż kucharski marki Hendi, Fundator Fanex

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

III miejsce

2 deski do serów, Fundator Steakrock

Książka Jana Marka Mołoniewicza :Menedżer gastronomii. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Część I oraz 3 ostatnie wydania czasopisma Biznes Restauracje & Catering, Fundator Forum Media Polska

Zestaw makaronów, Fundator Makarony Czaniecki

Zestaw upominkowy – elegancki długopis z pendrive’m plus pojemnik na oliwę,  Fundator Develey

Zestaw herbat klasy premium, Fundator Newby Teas

Lot paralotnią, Fundator Evential

Szczegółowy program Kongresu: http://kongresszefowkuchni.pl/program.

Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.

Zapraszamy do rejestracji udziału: http://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie

Organizator:

Evential Sp. z o.o.

Ul. Marszałkowska 1

00-640 Warszawa

www.kongresszefowkuchni.pl

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron