Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi Branżowe SAVPOL 2019

Targi Savpol 2019

19 – 20 października 2019 r. w Arenie Gliwice już po raz kolejny odbędą się Targi Branżowe SAVPOL, które „Przegląd Gastronomiczny” objął patronatem medialnym. To jedyne takie wydarzenie w Polsce, skierowane do branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarniczej i HoReCa. Targi SAVPOL to dwa dni pełne atrakcyjnych promocji i nowości, przygotowanych przez kluczowych dostawców z branży.
Na odwiedzających czekać będą wyjątkowe oferty, trendy branżowe, inspiracje, koncepty aranżacji lokalu, konkursy, pokazy Mistrzów Branży i wiele więcej atrakcji. Podczas targów nie zabraknie apetycznych wypieków, niebanalnych smakołyków, orzeźwiających lodów produkowanych na żywo, niepowtarzalnych ciast dekorowanych przez profesjonalistów oraz najlepszego sprzętu od topowych producentów w branży.
W czasie wydarzenia odbywać się będą liczne konkursy tematyczne. Uczestnicy zmierzą się między innymi w konkurencjach cukierniczych, dekoratorskich oraz gastronomicznych.
Targi są imprezą zamkniętą, dostępną tylko dla osób z branży – możliwość wstępu jedynie za okazaniem wejściówki. Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu zapraszamy do kontaktu e-mailowego z organizatorem: targi@savpol.pl
Serdecznie zapraszamy!

Targi Savpol 2019
Targi Savpol

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron