Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi Branżowe SAVPOL 2019

Targi Savpol 2019

19 – 20 października 2019 r. w Arenie Gliwice już po raz kolejny odbędą się Targi Branżowe SAVPOL, które „Przegląd Gastronomiczny” objął patronatem medialnym. To jedyne takie wydarzenie w Polsce, skierowane do branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarniczej i HoReCa. Targi SAVPOL to dwa dni pełne atrakcyjnych promocji i nowości, przygotowanych przez kluczowych dostawców z branży.
Na odwiedzających czekać będą wyjątkowe oferty, trendy branżowe, inspiracje, koncepty aranżacji lokalu, konkursy, pokazy Mistrzów Branży i wiele więcej atrakcji. Podczas targów nie zabraknie apetycznych wypieków, niebanalnych smakołyków, orzeźwiających lodów produkowanych na żywo, niepowtarzalnych ciast dekorowanych przez profesjonalistów oraz najlepszego sprzętu od topowych producentów w branży.
W czasie wydarzenia odbywać się będą liczne konkursy tematyczne. Uczestnicy zmierzą się między innymi w konkurencjach cukierniczych, dekoratorskich oraz gastronomicznych.
Targi są imprezą zamkniętą, dostępną tylko dla osób z branży – możliwość wstępu jedynie za okazaniem wejściówki. Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu zapraszamy do kontaktu e-mailowego z organizatorem: targi@savpol.pl
Serdecznie zapraszamy!

Targi Savpol 2019
Targi Savpol

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron