Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Selgros Cash & Carry świętuje swoje 25-lecie w Polsce

Selgros Cash & Carry jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Z tej okazji zaprasza swoich klientów do udziału w wyjątkowej, jubileuszowej loterii, która potrwa od 5 maja do 15 czerwca 2022 r.

25-lecie działalności marki na polskim rynku to bardzo ważny jubileusz dla sieci Selgros Cash & Carry, dlatego też w loterii można zdobyć wyjątkowo atrakcyjne nagrody. Nagrodą główną jest luksusowy samochód oraz bony towarowe Selgros. Całkowita wartość nagród w loterii wynosi aż 2 600 000 zł.  Szansę na zdobycie nagród, ma każdy kto w terminie od 5 maja do 15 czerwca zrobi zakupy w jednej z 19 hal sieci. Po otrzymaniu urodzinowego kuponu wystarczy zeskanować go w terminalu, aby dowiedzieć się o wygranej.

Klienci są dla nas najważniejsi, dziękując za wspólne 25 lat, przygotowaliśmy coś specjalnego, aby wspólnie celebrować jubileusz. Zachęcamy do udziału i życzymy zwycięskich kuponów – podsumowuje Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Loteria trwa w dniach od 5 maja do 15 czerwca 2022 w każdej hali Selgros Cash & Carry. Bony można otrzymać tylko za zakupy zrealizowane w halach. Szczegóły oraz regulamin są dostępne na stronie www.selgros.pl oraz w Dziale Obsługi Klienta.

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron