Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Seminaria lodziarskie Savpol 2022

Non Solo Gelato

W dniach 7-18 marca 2022 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez firmę Savpol i partnerów. Przedsiębiorstwo powraca do swojej klasycznej formy spotkań, do której zdążyliśmy się już przyzwyczaić. W ciągu dwóch tygodni w niemalże całej Polsce wszyscy zainteresowani branżą lodziarską będą mogli wziąć udział w pokazach na żywo.

Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2022. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nadchodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.

Seminaria odbędą się w następujących lokalizacjach: Gdyni (7.03.), Grudziądzu (8.03.), Warszawie (10.03.), Poznaniu (11.03.), Wrocławiu (14.03.), Gliwicach (15.03.), Krakowie (17.03.) i Rzeszowie (18.03.). Na wydarzenie zapraszają wszyscy organizatorzy i partnerzy: Przedsiębiorstwo Savpol, Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Coldelite, Purena, Malongo, Galago oraz OSM Piątnica.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Ze względu na obowiązujący limit osób liczba dostępnych miejsc jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji: http://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2022

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kwiaty na talerzach!

Tegoroczna, siódma już edycja Kulinarnego Festiwalu Kwiatów Jadalnych odbędzie się w dniach 16-17 lipca w Ogrodach Hortulus Spectabilis w Dobrzycy. W tym roku wydarzenie odbędzie

IX Konkurs Polskich Win

Już po raz dziewiąty startuje Konkurs Polskich Win, organizowany przez Jasielskie Stowarzyszenie Winiarzy „Vinum pro Cultura” oraz Stowarzyszenie Sommelierów Polskich. Wydarzenie odbędzie się w dniach

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron