Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

„Spotkania ze smakiem” w halach Selgros Cash & Carry

Grudniowe weekendy to czas, kiedy restauracje z całej Polski będą mogły zaprezentować oraz sprzedać swoje produkty w halach Selgros. Po raz kolejny firma wspiera gastronomów i udostępnia im swoją przestrzeń handlową w okresie przedświątecznym.

W dniach 9-11 oraz 16-18 grudnia w ramach akcji „Spotkania ze smakiem” restauratorzy zaproszą klientów sieci na stoiska pełne lokalnych potraw i kulinarnych przysmaków. Stoiska będą dostępne w strefie za kasami w 16 halach Selgros.

W akcji weźmie udział 26 restauracji z całego kraju, które oferują głównie tradycyjne dania kuchni polskiej oraz regionalnej. W trakcie wizyty oprócz możliwości zakupu rozmaitych produktów klienci będą mogli zamówić catering na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia. Każdy znajdzie coś dla siebie – dostępne będą między innymi tradycyjne pierogi, wigilijny barszcz, a nawet ciasta.

Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry są wszechstronnym i stabilnym dostawcą produktów dla gastronomii.

Aktualności

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron