Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Regionu Lubelskiego

Po długich rozmowach w kręgu kucharzy, sympatyków Stowarzyszenia, w dniu 13 stycznia 2014 r. doszło do wyboru nowych władz w składzie :

  • Prezes – Barbara Fatyga
  • Wiceprezes – Michał Szczepanowski
  • Wiceprezes – Marcin Sikora
  • Sekretarz – Andrzej Rudziński
  • Skarbnik – Piotr Kowalik
  • Komisja rewizyjna w składzie :
  • Jakub Budzyński
  • Jakub Klech
  • Dorota Mitura

 

Cóż można powiedzieć więcej o nowym zarządzie :

  • Pani Prezes osoba pełna ambicji i pomysłów;
  • Michał od lat w stowarzyszeniu bardzo skromny ale o wielkim sercu;
  • Marcin od kilku lat w stowarzyszeniu, ale anergia nie spożyta;
  • Andrzej również od kilku lat w stowarzyszeniu skrupulatny edukator;
  • No i Piotr skrupulatnie pilnujący funduszy stowarzyszenia.
  • Wszyscy są szefami w lokalach w lubelskiej gastronomii.

 

Z poważaniem
Honorowy Prezes SPKIC RL
Jacek Jakubczak
www.lubelscykucharze.pl.

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content