Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi gastronomiczne w Krakowie

11-12 maja 2011 roku w Hali Targów w Krakowie przy ulicy Centralnej 41a odbędzie się III edycja targów dla małej gastronomii, fast food i cateringu easyFairs® FOOD-to-GO. Organizator imprezy to posiadająca wieloletnie doświadczenie w profesjonalnym przeprowadzaniu targów branżowych firma easyFairs. Wstęp na targi jest bezpłatny.

W targach easyFairs® FOOD-to-GO wezmą udział przedstawiciele kampanii społecznej Lokal Bez Papierosa.pl, którzy będą promować pozytywne skutki wprowadzenia całkowitego zakazu palenia w lokalach gastronomicznych i rozrywkowych oraz udzielać odpowiedzi na pytania dotyczące ustawy o zakazie palenia w miejscach publicznych.
Na odwiedzających targi czekają wystawcy, prezentujący ofertę handlową w zakresie wyposażenia lokali gastronomicznych, dystrybutorów napojów, urządzeń pakujących i opakowań, produktów i półproduktów spożywczych, dań gotowych, napojów, oprogramowania dla gastronomii, przyczep i urządzeń mobilnych oraz środków higieny i systemów utrzymania czystości.
Dla osób rozważających możliwość uruchomienia własnego lokalu lub nowych inwestycji przygotowano salon franczyzy, skupiający franczyzodawców gastronomicznych.

Targi wzbogaci dwudniowy cykl bezpłatnych warsztatów learnShops, złożony z prezentacji na temat prowadzenia lokalu gastronomicznego, a także przygotowywania posiłków i napojów. Warsztaty umożliwią zapoznanie się z nowościami rynkowymi oraz uzyskanie fachowej porady eksperckiej.
Dodatkowo, właściciele lub przedstawiciele restauracji oferujących dowóz posiłków będą mogli wziąć udział w konkursie prowadzonym przez PizzaPortal.pl. Wśród uczestników, którzy wykażą zainteresowanie kanałem sprzedaży wykorzystywanym przez PizzaPortal.pl, zostanie rozlosowana nagroda w postaci zwolnienia z opłat za przystąpienie do systemu.
Wszystkie szczegółowe informacje dostępne są na stronie internetowej www.easyfairs.pl/ftg-krakow.

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content