Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi hotelarsko-gastronomiczne Magdy Gessler 2017

NAWIGACJA PO GASTRONOMICZNEJ I HOTELARSKIEJ MAPIE POLSKI WROCŁAW, HALA STULECIA, 2-4 CZERWIEC 2017”

Magda Gessler – kreatorka smaku i stylu, właścicielka popularnych restauracji, gwiazda stacji TVN – zaprasza na niezwykłe wydarzenie, które zmieni gastronomiczny i hotelarski obraz Polski! Pierwszy raz, w jednym miejscu zgromadzą się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci. Targi „Pyszna Polska 2017” wyznaczą kierunki i standardy rozwoju oraz smaku na kolejne lata. Doceńmy walory Polski, poznając lepiej jej bogactwo kulinarne i hotelarskie. Pokażmy Europie naszą wartość i dotrzyjmy do nowych odbiorców!

Oferta skierowana jest do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji.
Dlaczego warto wziąć udział w targach?

  • nawiązanie międzynarodowych kontaktów biznesowych
  • źródło wiedzy i inspiracji do zastosowania w biznesie kulinarnym i hotelarskim
  • bogaty program wydarzeń z atrakcyjnymi strefami pokazowymi
  • wymiana doświadczeń
  • dotarcie do nowych odbiorców
  • szansa na wzmocnienie swojej pozycji rynkowej … i wiele więcej!

pyszna polska

Kto będzie na mapie Polski?

Na targach zaprezentują się właściciele restauracji, hoteli, pensjonatów, szefowie kuchni, producenci żywności, producenci i dystrybutorzy sprzętu, wyposażenia dla gastronomii i hotelarstwa; firmy cateringowe oraz wielu innych wystawców z wszelkich obszarów obsługujących HoReCA. Wydarzenie daje nieograniczone możliwości odbycia osobistych rozmów, zasięgnięcia porad specjalistów oraz uwiecznienia swojej marki.

Poziomki – znak jakości Magdy Gessler

Podczas targów odbędzie się prezentacja najlepszych w Polsce restauracji i hoteli, które rekomenduje Magda Gessler, przyznając znak jakości – Poziomki.

Pyszna Polska to niezawodna nawigacja po gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski oraz gwarancja trafionego wyboru. Zgłoszenie na targi na stronie: www.wroctargi.pl

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron