Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Mazury HoReCa – dla gastronomii, dla hotelarstwa, dla cukiernictwa i dla piekarstwa

W dniach 25-26.04.2017 roku w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCA. Pierwsza edycja, która odbyła się w maju 2016 roku, cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc prawie 120 firm z branży i 50 Profesjonalnych Kupujących (Hosted Buyers). Towarzyszyło jej wówczas wydarzenie skierowane do klienta indywidualnego – Festiwal Smaków. Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczekiwaniom wystawców, postanowili w 2017 roku rozdzielić te dwie imprezy.

Targi Mazury HoReCa są dedykowane branży hotelarskiej i gastronomicznej. Nowością w 2017 roku będzie poszerzenie tematyki o branżę piekarską i cukierniczą. Wydarzenie Mazury HoReCa odbywa się w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych pomiędzy Wystawcami a potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers – Profesjonalni Kupujący). Ta formuła dobrze sprawdziła się w pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Obecność osób decyzyjnych zarówno po stronie wystawców, jak i Hosted Buyers, umożliwi pozyskanie bezpośrednich kontaktów, nawiązanie współpracy i zawarcie umów już w Expo Mazury, w czasie trwania targów.

Podczas Mazury HoReCa 2017 odbędą się także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji – m.in. Zielona Budka Master Challenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i uczniowie szkół gastronomicznych.

MAZURY HoReCa to:
– prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług, wyposażenia dla gastronomii, hoteli, cukierni i piekarni,
– spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,
– okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Serdecznie zapraszamy do udziału w targach!
Więcej informacji na stronie internetowej http://www.mazuryhoreca.pl.

Kontakt:
Nela Strucińska
Menedżer Projektu
tel. +48 601 610 377
Nela.Strucinska@expomazury.pl

horeca

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron