Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Mazury HoReCa – dla gastronomii, dla hotelarstwa, dla cukiernictwa i dla piekarstwa

W dniach 25-26.04.2017 roku w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCA. Pierwsza edycja, która odbyła się w maju 2016 roku, cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc prawie 120 firm z branży i 50 Profesjonalnych Kupujących (Hosted Buyers). Towarzyszyło jej wówczas wydarzenie skierowane do klienta indywidualnego – Festiwal Smaków. Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczekiwaniom wystawców, postanowili w 2017 roku rozdzielić te dwie imprezy.

Targi Mazury HoReCa są dedykowane branży hotelarskiej i gastronomicznej. Nowością w 2017 roku będzie poszerzenie tematyki o branżę piekarską i cukierniczą. Wydarzenie Mazury HoReCa odbywa się w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych pomiędzy Wystawcami a potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers – Profesjonalni Kupujący). Ta formuła dobrze sprawdziła się w pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Obecność osób decyzyjnych zarówno po stronie wystawców, jak i Hosted Buyers, umożliwi pozyskanie bezpośrednich kontaktów, nawiązanie współpracy i zawarcie umów już w Expo Mazury, w czasie trwania targów.

Podczas Mazury HoReCa 2017 odbędą się także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji – m.in. Zielona Budka Master Challenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i uczniowie szkół gastronomicznych.

MAZURY HoReCa to:
– prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług, wyposażenia dla gastronomii, hoteli, cukierni i piekarni,
– spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,
– okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Serdecznie zapraszamy do udziału w targach!
Więcej informacji na stronie internetowej http://www.mazuryhoreca.pl.

Kontakt:
Nela Strucińska
Menedżer Projektu
tel. +48 601 610 377
Nela.Strucinska@expomazury.pl

horeca

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron