W imieniu Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki Instytutu Żywności i Żywienia mamy zaszczyt serdecznie zaprosić Państwa do udziału w konferencji „Tłuszcze w żywieniu człowieka – w poszukiwaniu prawdy”, która odbędzie się w dniu 16.10.2015 r. w IŻŻ w Warszawie.
Jakie są najnowsze wytyczne? Innowacje technologiczne, a wartość odżywcza produktów. Co mają zalecać dietetycy i lekarze? Czy w ogóle bać się tłuszczów?
Wykładowcami naszej konferencji będą uznani eksperci z wielu ośrodków naukowych w Polsce, co pozwoli na wszechstronne spojrzenie na temat tłuszczów i rozwianie wszelkich wątpliwości.
Uczestnikami konferencji będą dietetycy, lekarze, fizjolodzy, farmaceuci, nauczyciele akademiccy oraz producenci z branży spożywczej i farmaceutycznej.
prof. dr hab. Mirosław Jarosz – Dyrektor Instytutu Żywności i Żywienia
Przewodniczący Komitetu Naukowego dr Lucyna Pachocka
Kontakt dla uczestników:
Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować drogą mailową na adres e-mail: ocd.konferencja@izz.waw.pl lub pod numer telefonu 22 55 09 905 do Pani Magdaleny Siuby-Strzelińskiej – Zastępcy Kierownika Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki IŻŻ.
Kontakt dla wystawców i sponsorów:
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji sponsorów lub wystawców. W ramach konferencji będzie bowiem możliwość zorganizowania stoiska promocyjnego Państwa firmy, reklamy w postaci dodatków do materiałów szkoleniowych, krótkiej prezentacji multimedialnej (wykładu sponsorskiego) na temat firmy lub jej oferty produktowej, bądź też innej uzgodnionej formy podziękowania sponsorom za finansowe lub materialne wsparcie konferencji.
Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować do:
dr Regina Wierzejska
tel. 22 55 09 747
rwierzejska@izz.waw.pl