Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Złoci Medaliści targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL

Złoty Medal MTP to jeden z najbardziej prestiżowych i cenionych konkursów na polskim rynku, o najdłuższej, ponad trzydziestoletniej tradycji.

Firmy zgłaszające swoje produkty do konkursu o Złoty Medal MTP z pełną świadomością poddają się wnikliwej ocenie specjalistów branżowych, by móc w ten sposób uzyskać potwierdzenie wysokiej jakości produktu, która w konsekwencji ma stanowić rekomendację skierowaną do klientów.

Złoty Medal MTP jest również dla laureatów kartą wstępu do walki o równie cenne wyróżnienie jakim jest Złoty Medal MTP – Wybór Konsumentów. W tym konkursie decydują już tylko głosy zwiedzających
i internautów, a zwycięzca jest tylko jeden. Swoje głosy na wybrane produkty można przyznawać
w specjalnie przygotowanej Strefie Mistrzów, a także na stronie www.zlotymedal.mtp.pl.

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów POLAGRA GASTRO 2015

  1.  Automatyczny ekspres do kawy Profi Line HENDI Polska Sp. z o.o., Gądki, Pawilon 7A, stoisko 7
  2. SpeedBAR Komat Mieczysław Kozłowski, Romanowo Dolne, Pawilon 7A, stoisko 5
  3. System Skutecznego Zarządzania Kuchnią RATIONAL AG , Niemcy, Zgłaszający: RATIONAL Sp. z o.o. Warszawa, Pawilon 7A, stoisko 17

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów INVEST HOTEL 2015

1. System utwardzania lakierów i olejów podłogowych światłem UV HID Ultraviolet, LLC, USA Sadechaf UV BVBA, Belgia CARVER s.r.l., Włochy 
Zgłaszający: P.B. “Spec-Bud” Sp. z o.o.; „Egzofloor” Poznań, Pawilon 7, stoisko 45

 

Więcej informacji o nagrodzonych produktach znajda Państwo na www.polagragastro.pl oraz www.investhotel.pl

Zainteresowanych przedstawicieli mediów do kontaktu zaprasza:

Katarzyna Świderska| katarzyna.swiderska@mtp.pl | tel. 61 869 24 38

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron