Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Złoci Medaliści targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL

Złoty Medal MTP to jeden z najbardziej prestiżowych i cenionych konkursów na polskim rynku, o najdłuższej, ponad trzydziestoletniej tradycji.

Firmy zgłaszające swoje produkty do konkursu o Złoty Medal MTP z pełną świadomością poddają się wnikliwej ocenie specjalistów branżowych, by móc w ten sposób uzyskać potwierdzenie wysokiej jakości produktu, która w konsekwencji ma stanowić rekomendację skierowaną do klientów.

Złoty Medal MTP jest również dla laureatów kartą wstępu do walki o równie cenne wyróżnienie jakim jest Złoty Medal MTP – Wybór Konsumentów. W tym konkursie decydują już tylko głosy zwiedzających
i internautów, a zwycięzca jest tylko jeden. Swoje głosy na wybrane produkty można przyznawać
w specjalnie przygotowanej Strefie Mistrzów, a także na stronie www.zlotymedal.mtp.pl.

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów POLAGRA GASTRO 2015

  1.  Automatyczny ekspres do kawy Profi Line HENDI Polska Sp. z o.o., Gądki, Pawilon 7A, stoisko 7
  2. SpeedBAR Komat Mieczysław Kozłowski, Romanowo Dolne, Pawilon 7A, stoisko 5
  3. System Skutecznego Zarządzania Kuchnią RATIONAL AG , Niemcy, Zgłaszający: RATIONAL Sp. z o.o. Warszawa, Pawilon 7A, stoisko 17

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów INVEST HOTEL 2015

1. System utwardzania lakierów i olejów podłogowych światłem UV HID Ultraviolet, LLC, USA Sadechaf UV BVBA, Belgia CARVER s.r.l., Włochy 
Zgłaszający: P.B. “Spec-Bud” Sp. z o.o.; „Egzofloor” Poznań, Pawilon 7, stoisko 45

 

Więcej informacji o nagrodzonych produktach znajda Państwo na www.polagragastro.pl oraz www.investhotel.pl

Zainteresowanych przedstawicieli mediów do kontaktu zaprasza:

Katarzyna Świderska| katarzyna.swiderska@mtp.pl | tel. 61 869 24 38

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron