Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Trendbook HoReCa 2022

Powstał nowy trendbook branży HoReCa – praktyczny przewodnik po trendach gastronomicznych, które królować będą w 2022 roku. Poparta wypowiedziami ekspertów publikacja stanowi kompendium użytecznej wiedzy dla tych, którzy gastronomią zajmują się na co dzień.

Trendbook na 2022 rok zawiera informacje na temat przewidywanych zmian i utrzymujących się trendów w branży HoReCa w zakresie: warzyw i owoców, kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, kuchni śródziemnomorskiej, mięsa, sushi i kuchni azjatyckich, cateringów, non food, win i alkoholi mocnych, jak również e-commerce i komunikacji marketingowej. W publikacji znaleźć też można wypowiedzi ekspertów – restauratorów, szefów kuchni, właścicieli biznesów gastronomicznych i specjalistów w danych kategoriach. To wszystko sprawia, że trendbook jest dla branży pomocnym narzędziem w ustalaniu priorytetów i wyznaczaniu kierunków rozwoju w nadchodzącym roku.

Trendbook jest bezpłatny. Można go pobrać, zapisując się do newslettera na stronie www.bidfood.pl/trendbook2022.

Autorem trendbooka jest firma Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów i usług dla gastronomii.

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Pizzy

Od słonecznych wybrzeży Włoch po zaułki japońskich dzielnic, pizza podbija serca smakoszy na całym świecie. To klasyczne danie, które zdobyło międzynarodową sławę, stając się symbolem

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron