Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Trendbook HoReCa 2022

Powstał nowy trendbook branży HoReCa – praktyczny przewodnik po trendach gastronomicznych, które królować będą w 2022 roku. Poparta wypowiedziami ekspertów publikacja stanowi kompendium użytecznej wiedzy dla tych, którzy gastronomią zajmują się na co dzień.

Trendbook na 2022 rok zawiera informacje na temat przewidywanych zmian i utrzymujących się trendów w branży HoReCa w zakresie: warzyw i owoców, kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, kuchni śródziemnomorskiej, mięsa, sushi i kuchni azjatyckich, cateringów, non food, win i alkoholi mocnych, jak również e-commerce i komunikacji marketingowej. W publikacji znaleźć też można wypowiedzi ekspertów – restauratorów, szefów kuchni, właścicieli biznesów gastronomicznych i specjalistów w danych kategoriach. To wszystko sprawia, że trendbook jest dla branży pomocnym narzędziem w ustalaniu priorytetów i wyznaczaniu kierunków rozwoju w nadchodzącym roku.

Trendbook jest bezpłatny. Można go pobrać, zapisując się do newslettera na stronie www.bidfood.pl/trendbook2022.

Autorem trendbooka jest firma Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów i usług dla gastronomii.

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron