Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC
W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna. Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.
Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej, w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.
PROGRAM:
SOBOTA 14/12/2019
13:00 – 15:00 – przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)
16:00 – 18:00 – Walne Zebranie Członków
Otwarcie obrad
Wybór Komisji Skrutacyjnej
Przyjęcie planu obrad
Sprawozdanie Zarządu
Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
Wolne wnioski
Zamknięcie obrad
20:00 – 24:00 – Uroczysta Kolacja Wigilijna
NIEDZIELA 15/12/2019
07:00 – 10:00 – śniadanie
do 11:00 – wymeldowanie i wyjazd z hotelu
UWAGA!
Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe – szczygielski.piotr@interia.pl
Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej – szczygielski.piotr@interia.pl
Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500
Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)
Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł
Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)