Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna. Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej, w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 – przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)

16:00 – 18:00 – Walne Zebranie Członków

Otwarcie obrad

Wybór Komisji Skrutacyjnej

Przyjęcie planu obrad

Sprawozdanie Zarządu

Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej

Wolne wnioski

Zamknięcie obrad

20:00 – 24:00 – Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019

07:00 – 10:00 – śniadanie

do 11:00 – wymeldowanie i wyjazd z hotelu

UWAGA!

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe – szczygielski.piotr@interia.pl

Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej – szczygielski.piotr@interia.pl

Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500

Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)

Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł

Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron