Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna. Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej, w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 – przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)

16:00 – 18:00 – Walne Zebranie Członków

Otwarcie obrad

Wybór Komisji Skrutacyjnej

Przyjęcie planu obrad

Sprawozdanie Zarządu

Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej

Wolne wnioski

Zamknięcie obrad

20:00 – 24:00 – Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019

07:00 – 10:00 – śniadanie

do 11:00 – wymeldowanie i wyjazd z hotelu

UWAGA!

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe – szczygielski.piotr@interia.pl

Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej – szczygielski.piotr@interia.pl

Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500

Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)

Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł

Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron