Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

Walny Zjazd i Wigilia OSSKiC

W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna. Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej, w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 – przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)

16:00 – 18:00 – Walne Zebranie Członków

Otwarcie obrad

Wybór Komisji Skrutacyjnej

Przyjęcie planu obrad

Sprawozdanie Zarządu

Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej

Wolne wnioski

Zamknięcie obrad

20:00 – 24:00 – Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019

07:00 – 10:00 – śniadanie

do 11:00 – wymeldowanie i wyjazd z hotelu

UWAGA!

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe – szczygielski.piotr@interia.pl

Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej – szczygielski.piotr@interia.pl

Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500

Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)

Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł

Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)

Aktualności

Laureaci konkursu SkillsPoland 2022

W dniach 23-25 listopada br., na terenie Centrum Wystawienniczo-Kongresowego AMBEREXPO w Gdańsku po raz kolejny odbył się ogólnopolski konkurs SkillsPoland 2022, który jest eliminacjami do

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron