Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Wine Expo Poland 2016

Targi Wine Expo Poland 2016 & Warsaw Oil Festival to impreza o międzynarodowym zasięgu poświęcona w całości branży winiarskiej i olejarskiej. Najmocniejszą stroną targów jest wyspecjalizowanie w dwóch konkretnych sektorach i możliwość poznania perspektyw rozwoju oferty win i olejów w Polsce i za granicą. Sukces pierwszej edycji targów świadczy o dużym potencjale wydarzenia, które staje się obowiązkowym punktem spotkań profesjonalistów z branży oraz konsumentów ceniących jakość i smak kupowanych produktów. Dynamika rozwoju imprezy i bogate portfolio Wystawców przyciąga gości przede wszystkim z takich krajów jak Czechy, Niemcy, Słowacja, Ukraina, Finlandia, Norwegia.

Unikalna formuła wydarzenia pozwala dotrzeć do najważniejszych kontaktów i firm szukających szans na rozwój swojego biznesu. Efektywność, nowoczesność i koncentracja na konkretnej grupie produktów definiuje kierunek rozwoju Wine Expo Poland & Warsaw Oil Festival. Liczne panele dyskusyjne, degustacje, szkolenia, seminaria, prezentacje będą okazją do nawiązania cennych relacji z zagranicznymi partnerami i umocnienia pozycji swojej marki na rodzimym rynku.

Warszawa jest również właściwym miejscem do zaprezentowania nowej oferty i innowacyjnych rozwiązań w branży winiarskiej i olejarskiej. Rosnąca liczba wine-barów w Polsce, ekskluzywnych restauracji i specjalistycznych sklepów ze zdrową żywnością w stolicy potwierdza zapotrzebowanie na produkty najwyższej jakości, które sprostają oczekiwaniom coraz bardziej wymagających konsumentów.

KIEDY: 28-29 października

GDZIE: EXPO XXI, Warszawa

KONTAKT:info@wineexpopoland.pl

PATRONI MEDIALNI: Przegląd Gastronomiczny, kucharze-serwis.pl, Magazyn WINO, vinul.ro, Warsaw Business Journal, Magazyn DEGUSTATOR, Poradnik Restauratora, Poradnik Handlowca, Nasze Winnice, Enter the ROOM, Rynki Alkoholowe, drinks.ua

Logo WEP16

Aktualności

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron