Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Warsaw Oil Festival 2016

28-29 października w Warszawie odbędzie się druga edycja międzynarodowych targów olejarskich WARSAW OIL FESTIVAL. To jedyna tego typu impreza w Polsce! Targi będą doskonałą okazją do zapoznania się z dostępną na rynku ofertą, a także produktami, które dopiero pojawią się na sklepowych półkach.

 Oprócz degustacji goście będą mogli zasięgnąć porady ekspertów na temat metod produkcji i wszechstronnego zastosowania olejów. Uznani specjaliści z branży podzielą się swoimi doświadczeniami i zdradzą jak rozpoznać najwyższą jakość coraz bardziej popularnej w Polsce oliwy z oliwek, a także doradzą jak prawidłowo przechowywać oliwę, tak aby nie straciła swoich właściwości zdrowotnych.

Odwiedzający targi odkryją bogaty smak olejów i oliwy z różnych regionów świata i dowiedzą się więcej na temat trendów panujących na rynku oraz możliwości rozwoju branży olejarskiej . Warsaw Oil Festival 2016 to doskonałe miejsce by nawiązać cenne kontakty i poszerzyć grono dostawców, partnerów w swojej firmie.

Podczas WARSAW OIL FESTIVAL obecni będą:

• Producenci

• Importerzy

• Dystrybutorzy

• Restauracje

• Hotele

• Catering

• Detaliści (sklepy specjalistyczne, sieci dystrybucyjne)

• Organizacje i instytucje międzynarodowe

• Szefowie kuchni

KIEDY: 28-29 października

GDZIE: EXPO XXI, Warszawa

PATRONI MEDIALNI: Przegląd Gastronomiczny, kucharze-serwis.pl, Magazyn WINO, vinul.ro, Warsaw Business Journal, Magazyn DEGUSTATOR, Poradnik Restauratora, Poradnik Handlowca, Nasze Winnice, Enter the ROOM, Rynki Alkoholowe, drinks.ua

 

Logo WOF16

Więcej informacji na www.warsawoilfestival.pl

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron