Pierwsza edycja konkursu Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego za nami. 10 marca 2023 roku w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do emocjonującej walki o najwyższe
MADE FOR Restaurant – platforma dla restauratorów, inwestorów i hotelarzy wraca do Warszawy już 25 kwietnia 2023 r., aby docenić najlepszych przedsiębiorców w ramach rankingu
Już za tydzień, 23 marca w Centrum EXPO XXI w Warszawie, rozpocznie się pierwsza edycja GASTROTARGÓW SMAKKi. Wydarzenie od miesięcy ekscytuje branżę HoReCA. Już sam
Nowy numer „PG” 3/2023 Dostęp on-line do wybranych artykułów możliwy jest na stronie portalu naszego Wydawcy. 4 PRAWO Adriana Lotolc Najem lokalu gastronomicznego 8 PRZEDSTAWIAMY
Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.
Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.
Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.
Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.