Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi WorldHotel 2020

Targi World Hotel 2020

Jak efektywnie rozwijać biznes hotelowy?

13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel

25 – 27 MARCA 2020

13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel, odbywające się 25-27 marca 2020, to ważne miejsce na mapie branży hotelarskiej. Nowości oraz sprawdzone rozwiązania zaprezentują firmy oferujące produkty i usługi niezbędne do uruchomienia oraz prawidłowego funkcjonowania hotelu. Wiedzę dotyczącą tworzenia i dynamicznego rozwijania biznesu będzie można zdobyć, uczestnicząc w cyklu merytorycznych warsztatów „Efektywny hotel – od koncepcji do sukcesu”.

Podczas Targów wystawcy przedstawią pełen asortyment wyposażenia obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników po środki czystości. To wszystko stwarza hotelom niezwykłą możliwość optymalizacji kosztów. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia, a także oferta infrastruktury rekreacyjnej spa i wellness.

Prestiżowym logo „The Best of WorldHotel 2020” oraz pakietami reklamowymi uhonorowani zostaną laureaci odbywającego się po raz kolejny konkursu na Najlepszy Produkt dla Hotelu „THE BEST OF WORLDHOTEL”. Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego i MT Targi Polska zapraszają wystawców do zgłaszania swoich produktów.

Jak stworzyć hotel na miarę XXI wieku? Odpowiedź na to i inne pytania dostarczy cykl merytorycznych warsztatów „Efektywny hotel – od koncepcji do sukcesu”. Warsztaty te stanowią solidne kompendium wiedzy w zakresie profesjonalnego prowadzenia procesu inwestycyjnego, przygotowania hotelu do otwarcia i wprowadzenia go na rynek oraz optymalizacji zysków z biznesu. Tak solidna dawka wiedzy dostarczonej przez uznanych ekspertów ułatwi realizację inwestycji.

WorldHotel to ważne miejsce spotkań przedstawicieli sektora hotelowego, właścicieli i menedżerów hoteli, moteli, pensjonatów, uzdrowisk, sanatoriów, ośrodków wypoczynkowych, obiektów Spa & Wellness oraz centrów konferencyjnych. Uczestniczą w nich również inwestorzy, deweloperzy, zarządcy oraz architekci i dekoratorzy wnętrz.

13. Targi WorldHotel odbywają się równolegle z 23. edycją Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, 25-27 marca 2020, Hala F, Nadarzyn. Obydwa wydarzenia organizowane są przez MT Targi Polska.

www.eurogastro.com.pl

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron