Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zaproszenie na CAMP HOTELARZY 2024

Już 27 maja, w Hotelu Natura Mazur **** – Warchały, odbędzie się trzecia edycja Campu Hotelarzy, spotkania przedstawicieli branży hotelarskiej. Fundacja Polskie Hotele Niezależne jest organizatorem tego wyjątkowego wydarzenia.

Pierwszym impulsem do organizacji w 2022 r. „Campu Hotelarzy” była chęć świętowania w gronie przyjaciół z branży kolejnych urodzin Organizacji, która w tym roku kończy 27 lat, a treścią przewodnią wydarzenia była i nadal jest silna potrzeba integracji całej branży, budowanie oraz aktywny udział w coraz większej hotelarskiej społeczności, zawieranie nowych przyjaźni, a także kontynuowanie sprawdzonych relacji biznesowych.

Dziś Camp to również niecodzienne odnajdywania się hotelarzy w zabawie i twórczości, czerpanie z nich dużej dawki energii oraz świadome postrzeganie potrzeby rozwoju i samorealizacji. Hotelarze każdego roku aktywnie uczestniczą w organizowanych zajęciach i zabierają ze sobą z Campu zawsze branżową wiedzę, trwałe relacje, dobre nastawienie oraz motywację do twórczego działania na rzecz polskiego hotelarstwa. Coroczne spotkania coraz większego grona hotelarzy uwidaczniają wartość i efektywność wspólnych ambicji, planów, a w konsekwencji wspólnych realizacji.

–  Jak każde nasze wydarzenie, także ten dzień będzie istotnym forum dla rozwoju oraz wymiany doświadczeń w środowisku branżowych liderów oraz zaproszonych Gości, wyjątkowym spotkaniem Hotelarzy wokół wspólnych spraw. Hotelarstwo nie może być nudne. Jesteśmy zobowiązani do patrzenia w przyszłość, kreowania i wdrażania nowych trendów, w czym zapewne pomogą nam zaproszone osobowości ze świata sztuki i środowiska modowego. Wszystkim Campowiczom gwarantujemy możliwość uczestnictwa w wyjątkowo szerokim wachlarzu różnorodnych wykładów oraz prelekcji: tych hotelowych, jak i artystycznych. Razem, po raz kolejny pokonamy bariery i sięgniemy po nowe szanse dla naszej branży, ale również dla własnych ambicji, pasji, marzeń… Zaskoczmy samych siebie i z całą mocą, bez ograniczeń, postawmy na naszą branżę, wzmacnianie relacji z Partnerami Fundacji oraz hotelarski temperament. Drodzy Hotelarze, to będzie dla nas zaszczyt, jeśli będziecie z nami podczas tego wydarzenia. Serdecznie zapraszam –  mówi Elżbieta Lendo – prezes Polskich Hoteli Niezależnych.

Program tegorocznego Campu Hotelarzy

W tegorocznej edycji Campowicze przeniosą się do świata mody i sztuki, aby świadomie docenić ich wpływ na dobrostan i odpoczynek Gości w Hotelu. Nie zabraknie zajmujących prelekcji dot. najbardziej aktualnych zagadnień dla branży, takich jak możliwości pozyskiwania Funduszy Europejskich, czy konieczności wdrożenia w hotelach postanowień „Ustawy Kamilka”. Do działania wbrew jakimkolwiek ograniczeniom, by spełniać swoje pasje z energią i siłą, namawiać będzie wszystkich najmłodsza Polka z Koroną Ziemi oraz zaproszeni Goście ze świata mody i sztuki. Uwieńczeniem Campu będzie możliwość sprawdzenia swoich ukrytych talentów oraz wspólna kolacja nad brzegiem jeziora.

Informacje praktyczne:

ORGANIZATOR: Fundacja Polskie Hotele Niezależne

Data: 27 maja 2024 r. godz. 10.30

Miejsce: Hotel Natura Mazur**** / Warchały

Agenda wydarzenia oraz zapisy online:   

www.polskie-hotele-niezalezne.pl

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron