Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Życzenia od Redakcji „Przeglądu Gastronomicznego”

Z okazji nadchodzących Świąt pragniemy złożyć wszystkim naszym Czytelnikom, Autorom i Kontrahentom najlepsze życzenia zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w rodzinnym gronie.

W czasie wiosennej przerwy świątecznej zapraszamy do lektury „Przeglądu Gastronomicznego” oraz do częstych odwiedzin na naszej stronie, na której można znaleźć wiele ciekawych informacji z życia branży.

Redakcja „PG”

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron