Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jurorzy konkursu „Czas na rybę”

Konkurs na najlepszą potrawę z karpia opolskiego z dodatkowym obowiązkowym produktem – masłem Mleczne Ogrody oraz makronem Śląski Bifej, odbędzie się w pierwszy weekend października na Zamku w Niemodlinie.

Przypominamy, że organizatorzy na zgłoszenia Szefów Kuchni czekają do 12 września 2021 roku, natomiast uczniów szkół gastronomicznych do 15 września. Zapraszamy!

Wiadomo już, że w  jury konkursu dla Szefów Kuchni zasiądą: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Jarosław Uściński, Tomasz Smoczyk, Marcin Soból, Krzysztof Szulborski, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Gawlik, Jean Bos i Jarosław Walczyk. 

Więcej informacji na stronie konkursu: swietokarpia.pl/cnr

Kontakt z Organizatorami:

Rybacka Lokalna Grupa Działania „Opolszczyzna” – tel. 535 380 010

Edukacja od Kuchni – Kamil Klekowski – tel. 790 247 247. 

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron