Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zawalczą o finał Kulinarnego Pucharu Polski 2013

Udział w Kulinarnym Pucharze Polski to wyzwanie dla ambitnych. To szansa na sprawdzenie się w sytuacji stresowej, pod okiem międzynarodowego jury, pod presją czasu, w towarzystwie równie uzdolnionej konkurencji.

Zwycięzcy konkursów nominowanych podejmą wyzwanie już 24 września w Półfinale KPP podczas Międzynarodowych Targów Gastronomii POLAGRA GASTRO. Tylko najlepsi zostaną wytypowani do wielkiego Finału, który odbędzie się dzień później.

Uczestnicy Półfinału Kulinarnego Pucharu Polski 2013

Primerba Cup

Sebastian Kornacki, Michał Trukawka

Restauracja Hotelu Westin, Warszawa

Kulinarny Rajd Mistrzów

Mariola Monczak, Sebastian Zarzeczny

Restauracja Pod Papugami, Wrocław

II Ogólnopolski Festiwal Borów Tucholskich „Ale Pasztet”:

Dawid Szkudlarek, Bartłomiej Pawlikowski

Restauracja hotelu Best Western, Gorzów Wielkopolski

Festiwal Kuchni Greckiej

– Paweł Kubera, Wiesława Nowak

Restauracja hotelu Zieliński, Szczecinek

Festiwal Ryb Bałtyckich

Bartosz Kamiński, Paweł Stawicki 

Restauracja hotelu Hilton, Gdańsk

l’Art de la cuisine Martell

Łukasz Kawaller, Paulina Sawicka

Restauracja hotelu Anders, Stare Jabłonki

Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne

Jakub Walczak, Tomasz Zdrenka

Platinium Palace, Poznań

Trendy Chef of Poland

Michał Kuduk, Dariusz Kuduk

Restauracja hotelu Grand Sal, Wieliczka

Unifreeze Culinary Cup

Daniel Olas, Karolina Wiśniewska

Restauracja Pro-Vita, Kołobrzeg

Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś

Jakub Bondziul, Rafał Grzegorzek

Restauracja Amber Room, Warszawa

Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Albert Kempys, Dawid Konior

Restauracja na Brzegu, Szczyrk

Dorszowe Żniwa

Łukasz Cegłowski, Zbigniew Pyc

Restauracja hotelu Villa Baltica, Sopot

Turniej Kucharzy Festiwalu Smaku w Grucznie

Adam Dmyterko, Krzysztof Byłyj

Restauracja Pergola, Kołobrzeg

KPP 2012

Marek Rybacki, Zbigniew Łęgowski

Restauracja Hotelu Sulbin,  Garwolin

Dowiedz się więcej:

www.kpp.mtp.pl

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content