Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

IX BESKIDZKI KONKURS MŁODYCH BARMANÓW

8-BKMB-info
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Macierzy Ziemi Cieszyńskiej,
Stowarzyszenie Dla Rozwoju Przedsiębiorczości, Edukacji i Kultury Młodzieży „EkoGa”
oraz
Stowarzyszenie Polskich Barmanów ma przyjemność zaprosić Państwa na
IX BESKIDZKI KONKURS MŁODYCH BARMANÓW
pod Honorowym Patronatem Starosty Powiatu Cieszyńskiego

  1. Konkurs odbędzie się w środę 4 czerwca 2014r w Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Cieszynie, Plac Londzina 3.
  2.  Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są do piątku 23 maja 2014r. Receptury przyjmowane są drogą elektroniczną bkmb@zseg.cieszyn.pl do piątku 30 maja 2014r.
    Uprzejmie prosimy o wcześniejsze zgłaszanie chęci uczestnictwa w konkursie. Wystarczy podać ilość uczestników i pełne dane adresowe szkoły oraz ewentualnie imiona i nazwiska uczestników oraz opiekuna. Ułatwi nam to przygotowania.
  3. Sponsorami konkursu są:
    BROWN FORMAN POLSKA SP. Z O.O. – produkty alkoholowe
    SCM Sp. z o.o. – Monin puree oraz syropy bezalkoholowe
  4.  Do przygotowania drinków należy użyć jedynie produktów z port folio wyżej wymienionych firm. Dopuszcza się użycie innych produktów takich jak mleko, śmietanka, napoje gazowane, wody mineralne itp. Produkty te oraz elementy dekoracji uczestnicy zabezpieczają we własnym zakresie. Dokładna lista produktów zapewnionych przez organizatora będzie dostępna na stronie internetowej www.zseg.cieszyn.pl.
  5. Oprócz nagród w poszczególnych kategoriach przyznana zostanie nagroda specjalna za najlepszą technikę pracy.
  6.  Uczestnicy proszeni są o wpłatę 20.00 zł/osobę (w tym jest możliwość skorzystania w tym dniu z poczęstunku w kawiarni przygotowanej w ZSEG Cieszyn).
    Wpłat należy dokonać przelewem na konto Stowarzyszenia „EkoGa” nr 52 8113 0007 2001 0019 9847 0001 Bank Spółdzielczy w Cieszynie, z dopiskiem „8BKMB”.
  7.  Uczestnicy konkursu, ich opiekunowie oraz osoby towarzyszące mogą skorzystać z wyżywienia (cena obiadu 7,90 zł- płatne w dniu konkursu na miejscu – prosimy o wcześniejsze informacje w tej sprawie).
  8.  W dniu konkursu rejestracja uczestników odbywać się będzie od 8.00 – 9.00.
  9. Odprawa uczestników przed konkursem o godz. 9.00.
    Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.30.
  10. W karcie zgłoszeniowej, w punkcie >>INFORMACJA O UCZNIU<< należy wpisać typ szkoły, klasę, osiągnięcia zawodowe ucznia, zdobyte kwalifikacje zawodowe (np. odbyte kursy, szkolenia), jego zainteresowania, plany na przyszłość, itp. Prosimy również o informację dotyczącą planowanego zakupu obiadów.
  11.  Komplet dokumentów będzie dostępny na stronie internetowej www.zseg.cieszyn.pl
  12.  Wszelkich informacji udzielają:
    Sylwester Ochman tel. 502453623, email: sylwesterochman@zseg.cieszyn.pl
    Urszula Zwardoń tel. 502454351.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Aktualności

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron