Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

OKAZJA WYPRZEDAŻOWA!!

W związku z likwidacją lokalu gastronomicznego odsprzedam wyposażenie lokalu oraz sprzęt gastronomiczny na bardzo korzystnych warunkach. Oferowany sprzęt był użytkowany przez 11 miesięcy.
Oferujemy:

  • najnowocześniejszy w Polsce ekspres ciśnieniowy do kawy Faema Teorema wraz z młynkiem sprawdzającym automatycznie parametry parzonej kawy oraz osprzętem filtrów,
  • piec gastronomiczny Merrychef
  • urządzenia chłodnicze – kostkarka, lodówka na wino, lodówka oraz zamrażarka ze stali nierdzewnej Tefcold, barowe urządzenia chłodnicze
  • zmywarka podblatowa ABSER
  • meble – hokery, fotele tapicerowane, stoliki drewniane
  • oraz wiele innych atrakcyjnych cenowo produktów
  • Tel.512362132

08

 

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content