Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

KULINARNE DOZNANIA SMAKOWE Z MISTRZEM KUCHNI 2* MICHELIN

W lutym 2015 roku, Olivier Nasti, francuski szef kuchni odznaczony dwiema gwiazdkami Michelin, zapewni naszym gościom niezrównane doznania smakowe! Podróż kulinarna odbędzie się w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne. Zapraszamy na wykwintne 7-danlowe menu szefa kuchni 2* Michelin stworzone we współpracy z naszym szefem kuchni Maciejem Majewskim.
Każdy z tych wlelodaniowych tematycznych posiłków będzie pokazem sztuki haute cuisine, rozkoszą dla podniebienia i ucztą dla zmysłów, a przy tym niezapomnianą przygodą kulinarną przeżytą w gronie przyjaciół lub rodziny.

 

Zarezerwuj Już teraz: 6-8 lutego 2015 roku.

Liczba miejsc jest ograniczona.
Partnerami wydarzenia są:
Air France oraz G.H. Mumm Champagne.

 

ulotka

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content