Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Warsaw Oil Festival 2016

28-29 października w Warszawie odbędzie się druga edycja międzynarodowych targów olejarskich WARSAW OIL FESTIVAL. To jedyna tego typu impreza w Polsce! Targi będą doskonałą okazją do zapoznania się z dostępną na rynku ofertą, a także produktami, które dopiero pojawią się na sklepowych półkach.

 Oprócz degustacji goście będą mogli zasięgnąć porady ekspertów na temat metod produkcji i wszechstronnego zastosowania olejów. Uznani specjaliści z branży podzielą się swoimi doświadczeniami i zdradzą jak rozpoznać najwyższą jakość coraz bardziej popularnej w Polsce oliwy z oliwek, a także doradzą jak prawidłowo przechowywać oliwę, tak aby nie straciła swoich właściwości zdrowotnych.

Odwiedzający targi odkryją bogaty smak olejów i oliwy z różnych regionów świata i dowiedzą się więcej na temat trendów panujących na rynku oraz możliwości rozwoju branży olejarskiej . Warsaw Oil Festival 2016 to doskonałe miejsce by nawiązać cenne kontakty i poszerzyć grono dostawców, partnerów w swojej firmie.

Podczas WARSAW OIL FESTIVAL obecni będą:

• Producenci

• Importerzy

• Dystrybutorzy

• Restauracje

• Hotele

• Catering

• Detaliści (sklepy specjalistyczne, sieci dystrybucyjne)

• Organizacje i instytucje międzynarodowe

• Szefowie kuchni

KIEDY: 28-29 października

GDZIE: EXPO XXI, Warszawa

PATRONI MEDIALNI: Przegląd Gastronomiczny, kucharze-serwis.pl, Magazyn WINO, vinul.ro, Warsaw Business Journal, Magazyn DEGUSTATOR, Poradnik Restauratora, Poradnik Handlowca, Nasze Winnice, Enter the ROOM, Rynki Alkoholowe, drinks.ua

 

Logo WOF16

Więcej informacji na www.warsawoilfestival.pl

Aktualności

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron