Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Wine Expo Poland 2016

Targi Wine Expo Poland 2016 & Warsaw Oil Festival to impreza o międzynarodowym zasięgu poświęcona w całości branży winiarskiej i olejarskiej. Najmocniejszą stroną targów jest wyspecjalizowanie w dwóch konkretnych sektorach i możliwość poznania perspektyw rozwoju oferty win i olejów w Polsce i za granicą. Sukces pierwszej edycji targów świadczy o dużym potencjale wydarzenia, które staje się obowiązkowym punktem spotkań profesjonalistów z branży oraz konsumentów ceniących jakość i smak kupowanych produktów. Dynamika rozwoju imprezy i bogate portfolio Wystawców przyciąga gości przede wszystkim z takich krajów jak Czechy, Niemcy, Słowacja, Ukraina, Finlandia, Norwegia.

Unikalna formuła wydarzenia pozwala dotrzeć do najważniejszych kontaktów i firm szukających szans na rozwój swojego biznesu. Efektywność, nowoczesność i koncentracja na konkretnej grupie produktów definiuje kierunek rozwoju Wine Expo Poland & Warsaw Oil Festival. Liczne panele dyskusyjne, degustacje, szkolenia, seminaria, prezentacje będą okazją do nawiązania cennych relacji z zagranicznymi partnerami i umocnienia pozycji swojej marki na rodzimym rynku.

Warszawa jest również właściwym miejscem do zaprezentowania nowej oferty i innowacyjnych rozwiązań w branży winiarskiej i olejarskiej. Rosnąca liczba wine-barów w Polsce, ekskluzywnych restauracji i specjalistycznych sklepów ze zdrową żywnością w stolicy potwierdza zapotrzebowanie na produkty najwyższej jakości, które sprostają oczekiwaniom coraz bardziej wymagających konsumentów.

KIEDY: 28-29 października

GDZIE: EXPO XXI, Warszawa

KONTAKT:info@wineexpopoland.pl

PATRONI MEDIALNI: Przegląd Gastronomiczny, kucharze-serwis.pl, Magazyn WINO, vinul.ro, Warsaw Business Journal, Magazyn DEGUSTATOR, Poradnik Restauratora, Poradnik Handlowca, Nasze Winnice, Enter the ROOM, Rynki Alkoholowe, drinks.ua

Logo WEP16

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron