Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na najważniejsze i największe wydarzenie włoskiej kuchni w Polsce !!!

XII Ogólnopolski Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „ Arte Culinaria Italiana „ 10-12 marzec 2017 r. Słoneczny Zdrój Hotel Medical Spa & Wellness Busko Zdrój.

W konkursie wystąpi 12 ekip profesjonalnych kucharzy, którzy przygotują do oceny jury profesjonalnego: risotto oraz danie główne z dowolnie wybranym elementem królika.
Zwycięzcy konkursu dla profesjonalistów otrzymają m.in. nagrody pieniężne – 5000 zł, 3000 zł, 1000 zł, medale z prawdziwych kruszców, ekskluzywne naczynia marki Philipiak Milano czy vouchery pobytowe
w Hotelu Słoneczny Zdrój Medical Spa & Wellness.

Odbędzie się także konkurs dla Gwiazd – znanych postaci telewizyjnych.
Swoją obecność potwierdzili m.in. Zygmunt Chajzer, Andrzej Grabarczyk, Tomasz Kozłowicz, Paweł Stasiak i Andrzej Młynarczyk. Gwiazdy będą oceniane przez Jury Degustacyjne VIP – przedstawicieli Sponsora Strategicznego i Sponsorów Głównych konkursu oraz Burmistrza Miasta Busko Zdrój.
Zwycięzcy konkursu dla Gwiazd otrzymają także wiele atrakcyjnych nagród rzeczowych i upominków od sponsorów.

Serdecznie zapraszamy wszystkich kochających kuchnię włoską
Giancarlo Russo i Patryk Kotarba

Załącznik:
Regulamin konkursu

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron