Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Ogólnopolskie Regaty Żeglarskie Hotelarzy Polish Prestige Hotels

Fundacja Polish Prestige Hotels, wspólnie z hotelem Amax w Mikołajkach, organizuje Ogólnopolskie Regaty Żeglarskie Hotelarzy PPH. W tym roku będzie to już XIV edycja, wyjątkowa ze względu na przypadające na 2017 rok 20-lecie działalności PPH oraz na połączenie w marcu br. Fundacji PPH z Fundacją Hotele Historyczne.
Wydarzenie to, po raz kolejny wpisane zostało do kalendarza imprez Fundacji Polish Prestige Hotels i po raz kolejny będzie okazją do integracji środowiska branży hotelarskiej wokół kultury regionalnej Krainy Wielkich Jezior Mazurskich.
Poprzednie edycje Regat pokazały, że dzięki licznym atrakcjom promującym walory turystyczne regionu, prezentacjom i seminariom dotyczącym problemów ale i szans branży hotelarskiej, pracownicy polskich hoteli, ogólnopolskich, regionalnych i branżowych mediów, a także firm związanych z działalnością hotelarską, każdego roku z ogromnym zaangażowaniem przystępują do rywalizacji. W 2016 roku udało nam się zgromadzić blisko 90 uczestników – przedstawicieli około 15 znakomitych obiektów hotelowych z całej Polski oraz ludzi branży HoReCa.
Dodatkowo na uwagę zasługuje fakt, że tegoroczna edycja Regat odbędzie się pod Patronatem Prezesa Polskiej Organizacji Turystycznej, a w programie wydarzenia, poza przedmiotowymi zawodami, zostało zaplanowane również seminarium branżowe nt. trendów w turystyce przyjazdowej do Polski. Partnerem wydarzenia została Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego.

Załącznik

Informacje i karta zgłoszeniakarta zgłoszenia

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron