Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Arte Culinaria Italiana 2018

XIII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana „ odbędzie się      w dniach 9 -11 marca 2018 roku w Hotelu Blue Diamond Active SPA ****  w Trzebownisku koło Rzeszowa.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie dwuosobowe ekipy kucharzy,  a Sponsorów do zaprezentowania swoich produktów.
Jak w każdej edycji konkursu, w trakcie trwania konkursu dla profesjonalistów, odbywać się będzie atrakcyjny dla oglądających – konkurs dla celebrytów. Tym razem Gwiazdy wystąpią w duetach.

Przypomnijmy także , iż kucharze z Hotelu Blue Diamond zajęli III miejsce na podium w tegorocznym konkursie, a podczas przyszłorocznej edycji konkursu będą współorganizatorami i gospodarzami wydarzenia.

Serdecznie zapraszamy do nowoczesnego, wyróżniającego się oryginalną architekturą i uhonorowanego wieloma prestiżowymi nagrodami hotelu Blue Diamond Active SPA****, który znajduje się zaledwie 5 minut jazdy od lotniska w Jasionce i 10 minut od centrum Rzeszowa. Hotel oferuje Gościom jedyny w Polsce basen z wbudowanym drink barem, ekskluzywną strefę SPA & Wellness, bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne oraz liczne atrakcje dla całej rodziny. Wnętrza hotelu zostały urządzone w wyrazistych barwach i zaprojektowane w taki sposób, by połączyć komfort wypoczynku z nowoczesnym designem.
W Strefie Relaksu Goście mogą nieodpłatnie korzystać z unikalnego basenu z systemem hydromasaży i wbudowanym drink barem, a także kompleksu saun   i łaźni, tepidarium oraz siłowni. Na osoby pragnące zadbać o urodę i dobre samopoczucie czeka bogaty wybór zabiegów pielęgnacyjnych, rytuałów i masaży, a dla najmłodszych przygotowano Diamentowy Kącik Malucha, małpi gaj na świeżym powietrzu oraz brodzik ze zjeżdżalnią przy basenie.
https://www.facebook.com/BlueRzeszow/

www.bluediamondhotel.pl

Wkrótce przedstawimy więcej szczegółów wydarzenia wraz z regulaminem konkursowym, prezentacją naszych wspaniałych sponsorów oraz patronów medialnych.

Giancarlo Russo                                                                           Sławomir Barczak

Organizator                                                                                   Dyrektor Hotelu

Aktualności

590 lat króla rieslinga

13 marca 2025 roku przypada 590. rocznica pierwszej historycznej wzmianki o rieslingu, najważniejszej odmianie winogron w Niemczech. Tego dnia w 1435 roku Klaus Kleinfisch, administrator

Mistrzostwa Młodych Kelnerów 2025

Przed nami VII edycja ogólnopolskich Mistrzostw Młodych Kelnerów 2025, które odbędą się 20 marca br. o godz. 10.00  w budynku Zespołu Szkół Ponadpodstawowych  nr 3

THE BEST PIZZA AWARDS 2025

Już 25 czerwca 2025 r. Mediolan stanie się światową stolicą pizzy – The Best Pizza Awards powróci z trzecią odsłoną wydarzenia. Ta długo wyczekiwana gala

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron