Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Arte Culinaria Italiana 2018

XIII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana „ odbędzie się      w dniach 9 -11 marca 2018 roku w Hotelu Blue Diamond Active SPA ****  w Trzebownisku koło Rzeszowa.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie dwuosobowe ekipy kucharzy,  a Sponsorów do zaprezentowania swoich produktów.
Jak w każdej edycji konkursu, w trakcie trwania konkursu dla profesjonalistów, odbywać się będzie atrakcyjny dla oglądających – konkurs dla celebrytów. Tym razem Gwiazdy wystąpią w duetach.

Przypomnijmy także , iż kucharze z Hotelu Blue Diamond zajęli III miejsce na podium w tegorocznym konkursie, a podczas przyszłorocznej edycji konkursu będą współorganizatorami i gospodarzami wydarzenia.

Serdecznie zapraszamy do nowoczesnego, wyróżniającego się oryginalną architekturą i uhonorowanego wieloma prestiżowymi nagrodami hotelu Blue Diamond Active SPA****, który znajduje się zaledwie 5 minut jazdy od lotniska w Jasionce i 10 minut od centrum Rzeszowa. Hotel oferuje Gościom jedyny w Polsce basen z wbudowanym drink barem, ekskluzywną strefę SPA & Wellness, bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne oraz liczne atrakcje dla całej rodziny. Wnętrza hotelu zostały urządzone w wyrazistych barwach i zaprojektowane w taki sposób, by połączyć komfort wypoczynku z nowoczesnym designem.
W Strefie Relaksu Goście mogą nieodpłatnie korzystać z unikalnego basenu z systemem hydromasaży i wbudowanym drink barem, a także kompleksu saun   i łaźni, tepidarium oraz siłowni. Na osoby pragnące zadbać o urodę i dobre samopoczucie czeka bogaty wybór zabiegów pielęgnacyjnych, rytuałów i masaży, a dla najmłodszych przygotowano Diamentowy Kącik Malucha, małpi gaj na świeżym powietrzu oraz brodzik ze zjeżdżalnią przy basenie.
https://www.facebook.com/BlueRzeszow/

www.bluediamondhotel.pl

Wkrótce przedstawimy więcej szczegółów wydarzenia wraz z regulaminem konkursowym, prezentacją naszych wspaniałych sponsorów oraz patronów medialnych.

Giancarlo Russo                                                                           Sławomir Barczak

Organizator                                                                                   Dyrektor Hotelu

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content