Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Dorszowe Żniwa 2014

Dorszowe Żniwa to jeden z najstarszych konkursów kulinarnych w Polsce. W tym roku jego XI edycja po raz trzeci organizowana jest w zamku krzyżackim w Gniewie.

 

Celem Mistrzostw jest:

  1. promocja sztuki kulinarnej
  2. popularyzowanie polskiej tradycji kulinarnej
  3. utrwalanie więzi i jedności środowiskowej branży kucharskiej w Polsce

 

Organizacja Mistrzostw
Termin Mistrzostw: 22-24 sierpnia 2014
Organizatorzy Mistrzostw: Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Patronat honorowy: Marszałek Województwa Pomorskiego Mieczysław Struk Patronat merytoryczny: Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza, Carving Team Poland

 

 

Dorszowe Żniwa 2014Zasady uczestnictwa:

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant, New Rules

23 kwietnia 2024 Miejsce: Novotel Centrum Warszawa Tego dnia w gronie ponad 600 liderów  czołowych restauratorów i ich pracowników – skonstruujemy prototyp innowacyjnej restauracji 2024;

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron