Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

„Grudniowe spotkania ze smakiem”

Selgros Cash & Carry zaprasza

W grudniu restauratorzy z całej Polski będą mieli możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów we wszystkich halach Selgros Cash & Carry. W gazetce promocyjnej Selgros można z kolei znaleźć specjalną ulotkę z dedykowaną ofertą ponad 130 restauracji oraz zniżki od dostawców cateringów dietetycznych.

Transgourmet i Selgros po raz kolejny podejmują działania na rzecz gastronomii. Jednym z nich jest wsparcie marketingowe przedsiębiorców z branży HoReCa poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej w halach sieci oraz przeprowadzenie akcji promocyjnej w gazetce Selgros.

W grudniowe weekendy w halach Selgros w całej Polsce, w strefie za kasami pojawią się specjalne stoiska wypełnione lokalnymi potrawami i przetworami z pobliskich restauracji. Oprócz możliwości zakupienia szerokiej gamy produktów, klienci sieci będą mogli zamówić również catering na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia. Łącznie w halach swoją ofertę zaprezentuje blisko 50 lokali gastronomicznych oferujących tradycyjną kuchnią polską oraz typowo świąteczne potrawy, jak pierogi, ryby, pasztety czy bigos. Nie zabraknie również kuchni nowoczesnej, w tym sushi czy burgerów.

Ponadto ofertę ponad 130 restauracji można znaleźć w specjalnie przygotowanych ulotkach, dołączonych do gazetki promocyjnej dedykowanej klientom Selgros. Co istotne, w ulotce znalazły się także kody rabatowe na diety pudełkowe firm cateringowych, które codziennie zaopatrują się w Transgourmet Foodservice. Zasięg akcji jest bardzo duży – dzięki działaniom Transgourmet i Selgros oferta restauracji i firm cateringowych trafi do wszystkich klientów sieci w całej Polsce.

– Jesteśmy nie tylko wszechstronnym partnerem i czołowym dostawcą produktów dla gastronomii, ale także od wielu lat edukujemy i rozwijamy branżę HoReCa w Polsce. Poprzednie edycje akcji spotkały się z pozytywnym odbiorem zarówno wśród klientów, jak i restauratorów, którzy mogli dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców. Dlatego cieszymy się, że w tym roku po raz kolejny możemy udostępnić przestrzeń w halach Selgros naszym restauratorom, którzy na co dzień zaopatrują się u nas – mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Przy okazji świątecznych zakupów stoiska restauracyjne będzie można odwiedzić w halach Selgros jeszcze w dniach 17-19 grudnia.

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron