Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kolejna edycja akcji „Zamów na święta”

Ruszyła akcja „Zamów na święta”, której celem jest wsparcie lokali w sprzedaży ich oferty świątecznej i sylwestrowej. Wszystkie firmy oferujące catering świąteczny i noworoczny mogą bezpłatnie opublikować swoją ofertę w specjalnej bazie, a tym samym dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców.

Akcja polega na rozpowszechnieniu ogólnopolskiej bazy firm oferujących catering na wyjątkowe okazje. Obecnie trwa etap zapisów w bazie firm oferujących catering świąteczny i noworoczny. Niebawem promocja strony www.zamownaswieta.pl skierowana zostanie do odbiorców końcowych – konsumentów poszukujących ofert idealnie dopasowanych do ich oczekiwań. Dzięki zaawansowanej wyszukiwarce użytkownicy sprawnie i szybko dotrą do szczegółów oferty. Będą mogli znaleźć m.in. te firmy, które oferują oprócz tradycyjnych dań świątecznych również różnorodne diety, np. wegetariańską, wegańską, bezglutenową czy bez laktozy. Pomysłodawcą i organizatorem akcji jest Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów dla gastronomii.

Rejestracja w bazie jest bezpłatna i zajmuje jedynie kilka minut. Zarejestrować się można pod adresem: https://www.zamownaswieta.pl/dopisz-sie

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 28.06.2022, Sopot Nadchodzi rewolucyjna, turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie. Co oznacza hasło „New Generation” dla TOP Restauratorów? – Nadciąga

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron