Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kolejna edycja akcji „Zamów na święta”

Ruszyła akcja „Zamów na święta”, której celem jest wsparcie lokali w sprzedaży ich oferty świątecznej i sylwestrowej. Wszystkie firmy oferujące catering świąteczny i noworoczny mogą bezpłatnie opublikować swoją ofertę w specjalnej bazie, a tym samym dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców.

Akcja polega na rozpowszechnieniu ogólnopolskiej bazy firm oferujących catering na wyjątkowe okazje. Obecnie trwa etap zapisów w bazie firm oferujących catering świąteczny i noworoczny. Niebawem promocja strony www.zamownaswieta.pl skierowana zostanie do odbiorców końcowych – konsumentów poszukujących ofert idealnie dopasowanych do ich oczekiwań. Dzięki zaawansowanej wyszukiwarce użytkownicy sprawnie i szybko dotrą do szczegółów oferty. Będą mogli znaleźć m.in. te firmy, które oferują oprócz tradycyjnych dań świątecznych również różnorodne diety, np. wegetariańską, wegańską, bezglutenową czy bez laktozy. Pomysłodawcą i organizatorem akcji jest Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów dla gastronomii.

Rejestracja w bazie jest bezpłatna i zajmuje jedynie kilka minut. Zarejestrować się można pod adresem: https://www.zamownaswieta.pl/dopisz-sie

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron