Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kolejna edycja akcji „Zamów na święta”

Ruszyła akcja „Zamów na święta”, której celem jest wsparcie lokali w sprzedaży ich oferty świątecznej i sylwestrowej. Wszystkie firmy oferujące catering świąteczny i noworoczny mogą bezpłatnie opublikować swoją ofertę w specjalnej bazie, a tym samym dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców.

Akcja polega na rozpowszechnieniu ogólnopolskiej bazy firm oferujących catering na wyjątkowe okazje. Obecnie trwa etap zapisów w bazie firm oferujących catering świąteczny i noworoczny. Niebawem promocja strony www.zamownaswieta.pl skierowana zostanie do odbiorców końcowych – konsumentów poszukujących ofert idealnie dopasowanych do ich oczekiwań. Dzięki zaawansowanej wyszukiwarce użytkownicy sprawnie i szybko dotrą do szczegółów oferty. Będą mogli znaleźć m.in. te firmy, które oferują oprócz tradycyjnych dań świątecznych również różnorodne diety, np. wegetariańską, wegańską, bezglutenową czy bez laktozy. Pomysłodawcą i organizatorem akcji jest Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów dla gastronomii.

Rejestracja w bazie jest bezpłatna i zajmuje jedynie kilka minut. Zarejestrować się można pod adresem: https://www.zamownaswieta.pl/dopisz-sie

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron