Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

I Bal Charytatywny Polskiej Gastronomii

I Bal Charytatywny Polskiej Gastronomii odbędzie się 13 lutego br. w Hotelu Arche znajdującym się przy Alei Krakowskiej w Warszawie. Organizatorami wydarzenia są Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej oraz Sektorowa Rada ds. Kompetencji Turystyka, a współorganizatorami gastronomiczne stowarzyszenia kulinarne – OSSKiC, Euro-Toques Polska, Klub Szefów Kuchni i Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Środki zebrane podczas imprezy przekazane zostaną na budowę pracowni gastronomicznej dla uczniów niepełnosprawnych w Zespole Szkół Specjalnych nr. 105 w Warszawie oraz na pomoc restauracjom, w których zatrudnionych jest ponad 70% niepełnosprawnych.   

Na balu królować będzie muzyka na żywo. Jednym z punktów programu jest koncert Francois Martineau pod tytułem „Francja nad Wisłą”, a Krzysztof Drabik, jeden z laureatów programu Mam Talent, zaprezentuje swoje słynne show barmańskie.

W trakcie imprezy zostaną ogłoszeni zwycięzcy konkursu na najlepszą szarlotkę organizowanego przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Przemysłu Spożywczego. Laureaci zaprezentują swoje ciasta.

Jak na bal charytatywny przystało, na tym również odbędzie się licytacja na cele charytatywne oraz loteria fantów wykonanych przez uczniów Zespołu Szkół nr. 105.

Koszt balu to 350 złod osoby; istnieje możliwość rezerwacji noclegu w Arche w promocyjnej cenie 340 zł ze śniadaniem dla jednej osoby lub 400 zł brutto dla dwóch.

Rezerwacje przyjmowane są pod numerem telefonu 535 115 445 lub na email: eventy@izba-gastronomiczna.pl

Płatność wyłączenie przelewem:

Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej

Nr konta bankowego w PEKAO:

73 1240 6351 1111 0011 0386 4551

z dopiskiem: Imię i nazwisko – Bal Charytatywny Polskiej Gastronomii

Więcej informacji na stronie organizatora balu:
https://izba-gastronomiczna.pl/

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron